Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Теория" - страница 16
Не се нуждаем от съвети, от теории, от книги, защото самият живот е нашият учител. Самата аз с цялото си същество съм усетила, какво означава дискриминация. Моят живот разказва историята на експлоатацията. Аз работех и умирах от глад...Когато се погледне към такъв живот, и се осъзнае неговата реалност, тогава расте омразата към потисниците, които причиняват цялото това страдание на народа.
Ригоберта Менчу
Моята теория е, че командирът на една армия прави това, което е необходимо, за да изпълни мисията си, а близо 80 процента от мисията му е да повдига духа на хората си.
Джордж Патън
На 25 (март 1945 г.) 87-ма дивизия успя да премине реката и до сутринта имаше две подразделения на отсрещния бряг, въпреки факта, че всички исторически изследвания, които прочетохме за преминаването й, твърдяха, че преминаването на река Рейн между Бинген и Кобленц е невъзможно. Тук ние отново имахме предимството на собствената си теория, че недостъпното място обикновено е най-слабо охранявано.
Джордж Патън
Има и още една теория - тя гласи, че трябва да влезеш в кожата на този, когото играеш. Тогава нито казваш истината, нито лъжеш.
Джейн Сиймур
Теорията без практика е направо загинала.
Александър Суворов
До женитбата имах шест теории за възпитанието на децата. Сега имам шест деца и нито една теория.
Джон Уилмонт
Предишна
1
...
13
14
15
16
(Текуща)
Следваща