Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Продукт" - страница 9
И предлагам да избягвате консумацията на животински продукти от животни, лекувани с антибиотици.
Сара Балантайн
Пълнозърнестите продукти оказват силно влияние върху кръвната глюкоза: например две филийки многозърнест хляб повишават кръвната глюкоза до шест лъжици захар.
Сара Балантайн
Голяма част от работата ми е да ускоря способността си да предоставяме иновативни продукти на нашите клиенти по-бързо.
Сатя Надела
В основата на продуктите, които създаваме, искам да мисля за производителността, съсредоточена около хората.
Сатя Надела
Ако човешките бебета дойдат на света с напълно развит интелект, както правят другите бозайници, те ще се родят като завършен продукт.
Селин Алварес
Реклама - най-отдавнашния способ да продадеш продукт, особено когато продукта няма никаква ценност.
Синклер Луис
Епъл успя да постигне парадоксална бизнес цел да продаде евтин продукт с висока надценка и да стане най-печелившата компания.
Скот Галоуей
Аз правя това, което чувствам, че знам как да правя и не правя неща, които не мога. Аз съм продукт на моята чувствителност.
Скот Рудин
Публицистиката е бързо развалящ се продукт.
Станислав Говорухин
Важното, което трябва да запомните при продажбата на неща, е, че освен да създавате атмосфера и вълнение около вашите продукти, вие трябва да знаете какво продавате.
Стюарт Уайлд
Социалните медии за повечето компании не целят да помагат на клиентите или да подобряват продуктите.
Такър Макс
В миналото имаше две неща, които ме мотивираха тогава: независимост и страст към това, което правя. И това все още са нещата, които ме мотивират сега. Все още имам тази страст към създаването на продукт. И никога няма да бъда зависима от мъж. Никога няма да бъда зависима от съпруг, гадже или баща. Това е нещо, което е наистина важно за мен.
Тамара Мелън
Повечето предприемачи измислят продукт или измислят идея и смятат, че могат да успеят с нея. Но ако те не познават финансовата страна на своя бизнес и не разбират кредита и оборотния капитал и какво е необходимо за парите, вие не можете да успеете. Продуктът е просто продукт.
Тилман Фертита
Ние не предлагаме продукти на пазара. Ние предлагаме големи истории за индустрията, неща, които са от значение за много хора.
Тим О'Райли
Дойдох с идеята, че искам да развивам продукти, защото видях, че бизнесът с услуги е задънена улица в дългосрочен план.
Тим О'Райли
Ако сте изключително добре познати и имате много желан продукт, тогава да, вероятно страдате малко от пиратство, по същия начин, че ако правите много пари, плащате повече данъци, отколкото ако не правите някакви пари.
Тим О'Райли
Едно от предимствата на O'Reilly е, че имаме мрежа от хиляди потребителски групи, на които даваме безплатни книги, на които рекламираме нашите продукти и те разпространяват информацията. Ако нямате тази база данни, е трудно да привлечете вниманието на пазара.
Тим О'Райли
Впрочем, рано или късно продуктите свършват. Кризата просто дойде твърде рано, и това е всичко. Оптимизъм и още веднъж оптимизъм!
Томас Диш
Оруел видя, че хората могат да станат роби на държавата, но не предвиди, че те също могат да станат нещо друго, което да го ужаси – продукти на корпорации, ресурси от данни, които да бъдат безкрайно копаени и продавани другаде.
Томас Рикс
Сливането на глобализацията и ИТ революция означава, че новите продукти се въвеждат и извеждат толкова бързо, че компаниите не могат да си позволят да чакат до края на годината, за да разберат дали ръководителят на екипа върши добра работа.
Томас Фрийдман
Надеждата е продукт на въображението. Отчаянието също. Отчаянието твърде живо рискува възможните беди; надеждата е енергия, и той подтиква ума да опита всички начини за справяне с тях.
Торнтън Уайлдър
Страхът не е реален. Това е продукт на мислите, които създавате. Не ме разбирайте погрешно. Опасността е много реална. Но страхът е вариант.
Уил Смит
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
16
Следваща