Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Продукт" - страница 5
Антиоксидантите са химикали, които разграждат или неутрализират вредното въздействие на свободните радикали - химикали, произведени като страничен продукт от нормалния клетъчен метаболизъм.
Дейвид Пърлмътър
Крайната цел на архитекта... е да създаде рай. Всяка къща, всеки продукт на архитектурата... трябва да бъде плод на нашето начинание да изградим земен рай за хората.
Алвар Аалто
Ние искаме да създадем продукти, които позволяват на хората да се чувстват така, все едно те притежават супер сили.
Джак Дорси
Мит е, че изкуството трябва да се продава. Не е като да складирате хранителен магазин, където хората пълнят количка. Изкуството е продукт, който няма очевидна нужда. Продавачът изгражда потребността в съзнанието на купувача.
Джак Уайт
Медицинският туризъм може да се разглежда като вид внос: вместо продуктът да идва на потребителя, както при автомобилите или маратонките, потребителят отива към продукта.
Джеймс Суровецки
Може да мислите за потреблението като за доста пасивна дейност, но закупуването на нови продукти и услуги всъщност е доста рисковано, поне ако цените времето и парите си.
Джеймс Суровецки
САЩ отлично внасят евтини продукти от останалия свят. Нека вместо това се опитаме да внесем малко човешки капитал.
Джеймс Суровецки
Виждам щастието като страничен продукт. Не мисля, че можете да преследвате щастието. Мисля, че тази фраза е една от малкото грешки, които бащите основатели са допуснали.
Джеймс Хилман
Вашите клиенти преценяват всеки аспект на всяка транзакция и оценяват всичко, от любезността на хората до лесното правене на бизнес до качеството на продукта до обслужването след продажбата.
Джефри Гитомър
Интересът на хората е към продукта, а не към неговото авторство.
Джони Айв
Малка промяна в началото на процеса на проектиране определя напълно различен продукт в края.
Джони Айв
Няма друг продукт, който променя функцията като компютъра.
Джони Айв
Това е много странно нещо за дизайнер да го каже, но едно от нещата, които наистина ме дразнят в продуктите, е, когато осъзнавам, че дизайнери размахват опашки в лицето ми.
Джони Айв
Най-лесният начин да разберете кой е клиентът в онлайн пространство е да разберете кой плаща за вещта. Обикновено хората, които плащат, са клиентите. Така че във Фейсбук хората, които плащат, са маркетолози. Това ги прави клиенти. И това означава, че ние сме продуктът, който се доставя на тези клиенти.
Дъглас Рушкоф
След като тийнейджър е идентифициран като част от "целевия пазар", той знае, че е свършил. Целта на играта е да обърка търговците и да запази собствената си автентична култура да не се появява в търговския център като предварително опакован корпоративен продукт.
Дъглас Рушкоф
Премахнато от "Gmail" не означава непременно премахнато от всички сървъри на Гугъл. Всъщност старите ви имейли са набор от данни, от които Гугъл моделира нашето поведение - истинският продукт, който предлага на своите рекламодатели.
Дъглас Рушкоф
Спомням си момента, в който като дете осъзнах, че нещата, които наричаме "телевизионни предавания", всъщност са само нещата, които се поставят между рекламите. По-късно дойдох да видя, че нещата, които се появяват в "безплатната" телевизия, са предавания, които помагат за продажбата на продукти.
Дъглас Рушкоф
Много билбордове и реклами в списания прибягват до показване на изолирани части на тялото, а не на портрети на модели от цялото тяло, използващи или носещи продукти. Този стил на фотография, известен в индустрията като абстрактно представяне, позволява на зрителя да се види в рекламата, а не в модела.
Дъглас Рушкоф
Истинските крайни потребители на Фейсбук са маркетолозите, които искат да достигнат до нас и да ни повлияят. Те са платени клиенти на Фейсбук; ние сме продуктът. А ние сме техни работници. Безбройните часове, които ние - и най-вече младите - прекарваме в профилите си, са неплатеният труд, върху който Фейсбук оправдава оценката на акциите си.
Дъглас Рушкоф
Когато се стъмни, винаги имаме нужда от някой. Тази мисъл, продукт на безпокойство, ми идва само вечер, точно когато съм на път да прекратя писателските си проучвания.
Енрике Вила - Матас
Другото предимство е, че при конвенционалните производствени процеси фабриката отнема много време, за да произведе количество продукт, равно на собственото си тегло. При молекулярните машини необходимото време би било нещо като минута.
Ерик Дрекслер
В продуктите на човешкия ум простотата бележи края на процеса на рафиниране, докато сложността бележи примитивен етап.
Ерик Хофер
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
16
Следваща