Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Продукт" - страница 3
Простотата не е липсата на безпорядък, това е следствие от простотата. Простотата е някак си по същество описване на целта и мястото на обект и продукт. Липсата на безпорядък е просто продукт без бъркотия. Това не е просто.
Джони Айв
Когато се опитвате да разрешите проблем с нов тип продукт, вие ставате напълно фокусирани върху проблеми, които изглеждат няколко стъпки отстранени от основния продукт. Това решаване на проблеми може да изглежда малко абстрактно и е лесно да загубите от поглед продукта.
Джони Айв
Успехът е хубав страничен продукт, но това, което наистина искам, е работа.
Джулиет Люис
Всичко, което трябва да направят, е да създадат някъде уебсайт, който продава някакъв фалшив продукт на двадесет процента от нормалните пазарни цени и хората ще бъдат подмамени да предоставят номерата на кредитните си карти.
Кевин Митник
Неумолимото подобряване на продукта и надграждането на потребителските вкусове са сърцето на масовия мърчандайзинг.
Кристофър Лаш
Информацията, която обикновено се разглежда като предпоставка за дебат, се разбира по-добре като страничен продукт.
Кристофър Лаш
Домашните гости са като нетрайните продукти: оставете ги за по-дълго време и те започват да се вкисват.
Ерма Бомбек
Най-важното нещо, по мое мнение, което трябва да бъде постигнато в рекламата, е правдоподобността; а нищо не е по-правдоподобно от самия продукт.
Лео Бърнет
Любовта е оста и диханието на моя живот. Изкуството, което създавам, е страничен продукт, филиз на любовта, на радостта, която трябва да се възпламени, на свръхизобилието; това е всичко.
Анаис Нин
Всяка религия е продукт на концептуалния ум, опитващ се да опише мистерията.
Рам Дас
Литературният стил е продукт на тоталната физиология.
Реми дьо Гурмон
Аз съм продукт на унижението и подигравките, на всички най-злобните неща, които някога съм казвал за себе си.
Роби Уилямс
Толкова сме свикнали да чуваме всеки да твърди, че неговият продукт е най-добрият в света или най-евтиният, ни кара да приемаме всички подобни твърдения с недоверие.
Робърт Колиър
В моята област е важно да се използват колкото може повече различни продукти. Никога нищо не изключвам.
Сергей Брин
Научният дух има по-голяма стойност от неговите продукти и ирационално държаните истини могат да бъдат по-вредни от аргументираните грешки.
Томас Хъксли
Велика рекламна кампания само би ускорила неуспехът на лош продукт. Така повече хора ще узнаят за това, че той е лош.
Уилям Бернбах
Имам твърде много продукти и се опитвам да го обуздая и да продам повече от основната си колекция. Иска ми се да не се налага да проектирате толкова често; би било добре, ако можете да продължите да продавате едни и същи неща в продължение на няколко години и да не се налага да правите нови неща през цялото време.
Вивиан Уестууд
Склонен съм да не харесвам ужасно много от това, което излиза под моето име сега, защото това е просто всички продукти. Кой се нуждае?
Вивиан Уестууд
Продуктът трябва да бъде такъв, че да се чувствате истинска гордост, да го рекламираме.
Дейвид Огилви
Това използване на реклама - за добавяне на субективна стойност към продукта - става все по-важно, тъй като тенденциите в нашата технология водят до това, че конкурентните продукти стават все по-еднакви.
Джеймс Уеб Янг
Колкото повече продукти, толкова по-голяма нужда от потребители.
Елиас Канети
Трябва да управлявате парите. Особено с пазарната икономика. Може да имате страхотен продукт, но ако дъното ви се разпада, значи това е всичко.
Мукеш Амбани
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
16
Следваща