Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Продукт" - страница 14
Винаги съм се смятал за 80 процента. Харесва ми да се хвърля страстно в спорт или дейност, докато достигна около 80 % ниво на владеене. За да надхвърлим това, е необходима мания, която не ме харесва. След като достигна ниво от 80 процента, обичам да изляза и да направя нещо напълно различно; Това вероятно обяснява разнообразието на продукта от Патагония - и защо нашите универсални, многостранни дрехи са най-успешните.
Ивон Шуинар
Ако всички можехме да видим нашите потребителски продукти като инструменти, които ни помагат да живеем реалния си живот - а не като заместители и заместители на този живот - бихме имали нужда от много по-малко продукти, за да бъдем щастливи.
Ивон Шуинар
Всичко, което правим, замърсява. Най-отговорното нещо, което можем да направим, е да направим всеки продукт толкова добре, колкото знаем как, така че да издържи възможно най-дълго.
Ивон Шуинар
Аз съм философът на компанията и камъкът в обувката. Аз съм този, който казва, че трябва да се постараем повече, да подобрим качеството на нашите продукти, да станем част от политическия процес, да помогнем за избора на хора, които са добри за околната среда.
Ивон Шуинар
Животът за всички е организиран по едни и същи принципи. Всеки, дори и най-полезният хранителен продукт, ако се приготви неправилно или се консумира прекомерно, може да бъде вреден. Това знание ни е дадено от божествения ум. Просто не винаги сме послушни деца.
Игор Прокопенко
За всеки случай имайте предвид, че въпреки че млечните продукти и яйцата обикновено се продават в един и същ отдел, яйцата не са млечни продукти.
Изабела Уенц
Хитлер не беше неумолим продукт на германския "специален път", нито логична кулминация на дългосрочните тенденции в конкретно германската култура и идеология. Нито той беше просто "инцидент" в хода на германската история.
Иън Кършоу
...основната задача на рекламата не е да предава информация за даден продукт, а да създаде привлекателен имидж, за който клиентите ще са готови да дадат парите си.
Иън Лезли
Достъпът до националния дивидент обикновено се получава само при условие, че преди това е предоставена някаква продуктивна услуга или някакъв продукт, който е продаден преди това. В този случай това условие все още не е изпълнено. Тя ще бъде изпълнена само след успешното завършване на новите комбинации. Следователно този кредит междувременно ще повлияе на нивото на цените.
Йозеф Алоиз Шумпетер
Например, винаги правехме грешки с непознатите продукти около нас и един път майка ми изпръска парфюма ми в устата си, мислейки, че това е спрей за дъх. Когато спря да ми затваря устата и да ме псува, тя избухна в смях. Никой от нас не можеше да спре, докато по лицата ни потекоха сълзи.
Йонми Парк
Боклукът на един човек е съкровище на друг човек и страничният продукт от една храна може да бъде перфектен за направата на друга.
Йотам Отоленги
Спрете да живеете с мечти за бъдещето. Щастието не може да бъде създадено нарочно. Това е само страничен продукт от съвместното живеене. Ако ви провърви.
Каролайн Греъм
Интелигентният начин да изградите литературна кариера е да създадете разпознаваем продукт, след което да създадете надеждно този продукт, така че хората да знаят какво ще получат. Това е интелигентният начин за изграждане на кариера, но не и забавният начин. Може би можете да помислите за това да бъдете по-малко успешни и по-щастливи. Това също е вариант.
Карън Джой Фаулър
Това, което се случва с по-малкия бизнес, е, че те се поддават на погрешното схващане, че сайтът им е защитен, защото системният администратор е внедрил стандартни продукти за сигурност – защитни стени, системи за откриване на проникване или по-силни устройства за удостоверяване като базирани на време токени или биометрични смарт карти. Но тези неща могат да бъдат експлоатирани.
Кевин Митник
Винаги сме започвали с малко, с малко вдъхновение. Направихме демонстрации. Смесихме се в обратната връзка. Изслушахме напътствията на умни колеги. Смесихме във вариации. Усъвършенствахме визията си. Следвахме първоначалната демонстрация с още една и след това друга. Подобрихме нашите демонстрации на постепенни стъпки. Развихме работата си, като бавно се сближихме с по-добри версии на визията. Кръг след кръг на творческа селекция ни преместиха стъпка по стъпка от искрата на идея до завършен продукт.
Кен Косиенда
Това беше част от мисията на Стив за Епъл, най-значимата част от ДНК за разработване на продукти на Епъл: да обедини технологиите и либералните изкуства, да вземе най-новите софтуерни и хардуерни постижения, да ги смеси с елементи от дизайна и културата и да създаде функции и продукти, които хората намират за полезни и смислени в ежедневния си живот.
Кен Косиенда
Конвергенцията беше терминът, който използвахме, за да опишем крайната фаза на създаване на продукт на Епълк, след като функциите бяха заключени и екипите по програмиране и дизайн прекараха последните три или четири месеца в коригиране на грешки и полиране на детайли.
Кен Косиенда
Не създадохме големи, авангардни отдели за софтуерни изследвания, изолирани от и със слаба връзка с дизайнерите и инженерите, отговорни за създаването и доставката на истинските продукти.
Кен Косиенда
Наблюдаването на това как клиентите всъщност използват даден продукт предоставя много по-надеждна информация, отколкото може да се получи от устно интервю или фокусна група.
Клейтън Кристенсен
Полезна информация за пазара може да бъде получена само чрез "набези" на този пазар, тестване и търсене, проби и грешки, продажби на реални продукти на реални хора, които плащат реални пари.
Клейтън Кристенсен
Самият продукт трябва да е собственият му най-добър продавач. Не самият продукт, а продуктът плюс ментално впечатление и атмосфера, които поставяте около него.
Клод Хопкинс
Той щеше да повярва на две противоречиви идеи с еднакво убеждение: че комунизмът е единственият начин човекът да бъде наистина доволен; и този човек, предвид егоистичните му начини, никога не би могъл да практикува комунизъм с никакъв успех. Естественият продукт на тези две възгледи беше, че човекът никога не може да бъде доволен. Историята, с нейното шествие от недоволни политически идеалисти, беше склонна да докаже, че е прав.
Колин Котрил
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
16
Следваща