Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Продукт" - страница 11
Възклицателните знаци са създадени за лозунги, въпросителните - за анкети, точките за законите, тиретата за афоризмите, запетаите за списъка продукти, които жените пишат на мъжете.
Ашот Наданян
Аз съм продукт на фрагментиран свят.
Юнот Диаз
Дарението, угощение, даване са основна форма на движение на продуктите в архаичните общества.
Б. Ф. Поршнев
С други думи, пазарът не е кантар, на който стойността на всяка емисия се записва чрез точен и безличен механизъм, съобразен с нейните специфични качества. По-скоро трябва да кажем, че пазарът е машина за гласуване, върху която безброй индивиди регистрират избори, които са продукт отчасти на разума и отчасти на емоциите.
Бенджамин Греъм
Супермен е до голяма степен такъв, какъвто е бил - знаете ли - какъвто е бил винаги. Много от героите на Марвел са продукти на своето време. Мисля, че Батман, като герой, успя да се адаптира; той е доста податлив.
Брайън Азарело
Бизнесът взаимодейства с потребителите, за да се социализира, вместо да научи за очакванията на клиентите, за да осигури осезаема стойност, да подобри изживяването на продуктите и да инвестира в дългосрочни отношения.
Брайън Солис
Не правете неща, за да не умрете, правете неща, за да се радвате да живеете. Вторичният продукт може да не умира.
Бърни С. Сийгъл
Създаването на сини океани, с други думи, е продукт на стратегията и като такъв е до голяма степен продукт на управленски действия.
У. Чан Ким
Учените завинаги ще трябва да живеят с факта, че продуктът им в крайна сметка е безличен.
Алан Лайтман
Според една теория ферментацията е била основната причина, поради която неолитната селскостопанска революция е започнала изобщо. Алкохолът не е забавен страничен продукт от отглеждането на култури; реколтата беше удобна издънка на производството на алкохол!
Грег Дженър
Аз лично съм спряла да летя. Спрях да ям месо и млечни продукти.
Грета Тунберг
Не използвам никакви животински продукти, както поради етични, така и екологични и климатични причини.
Грета Тунберг
Ние сме продукт на еволюцията. Еволюцията се движи от оцеляването, а не от истината. Търсейки истината, ние признаваме, че трябва да направим нещо повече от просто оцеляване, за да процъфтим.
Дейвид Амърленд
Ние сме преди всичко продукти на мисленето, което се случва под нивото на осъзнаване.
Дейвид Брукс
Ученето беше страничен продукт от нейното търсене на удоволствие.
Дейвид Брукс
Завистта е страничен продукт на успеха.
Дейвид Никълс
Избягвайте глутена и млечните продукти, доколкото е възможно.
Дейл Бредесен
Традиционният хедонизъм ... се основаваше на прекия опит на удоволствието: вино, жени и песен; секс, наркотици и рокендрол; или какъвто и да е местният вариант. Проблемът от капиталистическа гледна точка е, че на всичко това има присъщи ограничения. Хората се насищат, отегчават ... Съвременният самоилюзорен хедонизъм решава тази дилема, защото тук това, което човек наистина консумира, са фантазии и сънища за това какъв би бил даден даден продукт.
Дейвид Грейбър
Езикът е най-сложният продукт на човешкия ум; всеки език е различен от другите със звуци, структура, мисловен модел.
Джаред Даймънд
Връзките в отношенията са по-важни за жените, отколкото иновациите на продуктите.
Джей Конрад Левинсън
За да продаде продукт или услуга, компанията трябва да установи връзка с потребителя. Тя трябва да изгради доверие и отношения. Той трябва да разбере нуждите на клиента и трябва да осигури продукт, който осигурява обещаните ползи.
Джей Конрад Левинсън
По принцип ние вземаме продукт, който би се продавал по най-евтиния начин за кучета и след този процес се дава на хора.
Джейми Оливър
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
16
Следваща