Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Продукт" - страница 10
Историята на всеки продукт - бил той селскостопански или промишлен се явява част от историята на човешката дейност, историята на материалният живот на обществото.
Уилям Похлебкин
Бях свидетелка на неща, които древните биха нарекли чудеса, но те не са чудеса. Те са продукти на нечия мечта и се случват в резултат на упорит труд.
Упи Голдбърг
Има много културни предразсъдъци. Например, въпреки че прясната риба е регионален основен продукт, каталунците не обичат сашими.
Феран Адриа
Солта е единственият продукт, който променя кухнята. Има голяма разлика между храната, в която има сол, и храната без нея. Ако не вярвате в това, попитайте хора, които не могат да ядат сол.
Феран Адриа
Мисля, че не съм роден търговец, със сигурност, но ако имам продукт, в който наистина вярвам, мога да преодолея част от срамежливостта си и да премина през нещата, които не са естествени за мен.
Фил Найт
Много хора не го разбират, но аз проектирам отвътре навън, така че крайният продукт изглежда някак неизбежен. Мисля, че е важно да се създадат пространства, в които хората обичат да бъдат, които да са хуманистични.
Франк Гери
Когато продавате продукт или услуга, нямате - не е задължително да е абсолютно перфектен, въпреки че съм предоставил език, който е такъв. Когато си политик, една грешна дума променя цялото - променя значението на нещо.
Франк Лунц
Хората искат да бъдат вдъхновени. Те искат да се стремят към нещо. ... Можете да имате най-добрия продукт, най-добрата услуга, най-добрият аргумент в дебат. Но без ефективните думи все пак губите. В крайна сметка се нуждаете от добри принципи и добър език, за да успеете.
Франк Лунц
Не можете да лъжете никога, защото лъжата унищожава достоверността на продукта и надеждността е по-важна от всичко. Достоверността е дори по-важна от яснотата.
Франк Лунц
Ние не сме расистка организация, защото разбираме, че расизмът е оправдание, използвано за капитализма, и знаем, че расизмът е просто - това е страничен продукт на капитализма.
Фред Хамптън
Всичко, което наистина трябва да знаете за структурираните продукти, е това - това е 99% от структурираните продукти, които дават на добрите 1% наистина лошо име.
Хари Маркополос
Натрупването и предаването на богатство между поколенията в Съединените щати отиде твърде далеч. Когато млад мениджър на хедж фондове може да вземе у дома сума, напомняща брутния национален продукт на малка държава, нещо се изкривява.
Хауърд Гарднър
Интелигентността е способността да се намират и решават проблеми и да се създават ценни продукти в собствената култура.
Хауърд Гарднър
Способността да се решават проблеми или да се създават продукти, които се оценяват в рамките на една или повече културни настройки.
Хауърд Гарднър
Интелигентността е биологичният и психологическият потенциал за анализ на информацията по специфични начини, за да се решат проблеми или да се създадат продукти, които се ценят в дадена култура.
Хауърд Гарднър
Продължаващият разговор с други хора, с културни продукти и със себе си е голяма част от това, което означава да бъдеш човек, в наше време и може би във всички времена.
Хауърд Гарднър
Писането е изкуство, но и занаят, което означава, че е работа. Аз не преподавам. Така хранителните продукти попадат на масата. Понякога правите творчески жертви, за да свършите работата. Всичко казано дотук, очаквам с нетърпение да изляза от графика с две книги на година, който имам, и да започна малко да се самозабавлявам.
Чарли Хюстън
Повечето от изборите, които правим всеки ден, може да изглеждат като продукти на добре обмислено вземане на решения, но не са. Те са навици.
Чарлс Дюиг
В процеса на изгаряне на тези обърквания ние откриваме просветление. Ако процесът беше друг, пробуденото състояние на ума би било продукт, зависим от причина и следствие и следователно подлежащ на разпадане. Всичко, което е създадено, рано или късно трябва да умре. Ако просветлението беше създадено по такъв начин, винаги щеше да има възможност за повторно утвърждаване на егото, предизвиквайки връщане към обърканото състояние. Просветлението е постоянно, защото ние не сме го произвели; ние просто го открихме.
Чогям Трунгпа
Безпокойството е продукт на цивилизацията.
Шърли Конран
Убийството е продукт на цивилизацията.
Ърл Стенли Гарднър
Да се чувствате проспериращи означава да плащате сметките си за комунални услуги навреме и с усмивка на лицето. Просперитет означава не само да даваш на бездомника, но и да имаш усмивка на лицето си, когато го правиш. Просперитет също означава да купувате пресни продукти с усмивка на лицето си, вместо да купувате еднодневен хляб или да се пазарите презрели плодове с намръщено лице. Нещо повече, да бъдеш проспериращ означава да даваш щедър бакшиш с усмивка на лицето си, когато сервитьорът ти е дал страхотно обслужване, вместо да се опитваш да го задушиш само с процент или по-лошо, без никакъв бакшиш.
Ърни Зелински
Предишна
1
...
9
10
(Текуща)
11
...
16
Следваща