Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Учител" - страница 4
Учителят ми каза по друг случай, че онези, които се съмняват най-много, винаги грешат най-малко.
Самюел Ричардсън
Като всички родени учители, той беше преди всичко ученик.
Стивън Пресфийлд
Някои учители просто имат способност да работят с деца аутисти. Други учители го нямат.
Темпъл Грандин
Не мога да подчертая достатъчно важността на добрия учител.
Темпъл Грандин
Изследванията започват да показват, че детето трябва да се занимава поне 20 часа седмично. Не мисля, че има значение коя програма ще изберете, стига да поддържа детето активно ангажирано с терапевта, учителя или родителя поне 20 часа седмично.
Темпъл Грандин
Учителят трябва да има атмосфера на страхопочитание и да ходи чудесно, сякаш е изумен от това, че е себе си.
Уолтър Бейджхот
Болката е най-добрия учител.
Холи Блек
Учителите трябва да бъдат по-вдъхновяващи. Но също така зависи от инженерството да се направи по-интересно.
Брус Дикинсън
Бих искал да мисля, че съм страхотен учител.
Гордън Рамзи
Опитът е прекрасен учител, но е такъв, чиито уроци идват твърде късно.
Джийн Улф
В домашно училище детето върши 95% от работата. Но в училищната система, тъй като това е система за индоктриниране, учителят трябва да върши 95% от работата.
Джон Гатоу
Добрият учител, който може да приеме нулевото заплащане и да помогне на децата да се развиват физически, емоционално, социално, е буквално ангел.
Ева Амури
Задължен съм на баща си, за това, че живея и на учителя си за това, че живея добре.
Александър Македонски
Бих искала да благодаря на хората, които ме докараха до онзи мрачен момент, когато се чувствах най-наранена и предадена. Вие сте моите най-големи учители.
Опра Уинфри
Историята е учител в живота.
Цицерон
Силно вярвам в образованието, защото когато израснах в Австрия – когато растях в Австрия, получих много добро образование. И имах големи учители.
Арнолд Шварценегер
Самоукият обикновено има лош учител и още по-лош ученик.
Хени Янгмен
От лекарите и учителите изискват чудо, а ако то се случи, никой не се удивлява.
Мария фон Ебнер-Ешенбах
Не съм учител. Просто ти помагам да изучиш себе си.
Брус Лий
Опитът е най-добрият учител. Неговите уроци запомняме най-добре.
Джеймс Фенимор Купър
От векове сме били хранени с лъжици от нашите учители, от нашите власти, от нашите книги, от нашите светии.
Джиду Кришнамурти
Боях се да задавам въпроси на режисьорите, боях се от диалог с тях., като че той е бил мой учител чийто диктат е извечен и легитимен. Трябваше да минат години за това, да се науча да питам, за да изясня, прояснявайки позиции. Да се науча да живея на принципа: ако имаш въпрос, задай го.
Джуд Лоу
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
16
Следваща