Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Учител" - страница 13
Когато успея да устоя на изкушението да съдя другите, мога да ги видя като учители.
Джералд Джамполски
Всъщност намерих заразяването с малария в Конго за очарователно. Наблюдението на тялото ви под атака от този микроорганизъм и виждането как то реагира е едновременно очарователно и ужасно, но може би това е само защото съм бивш учител по биология.
Джереми Уейд
Бог в Своята безкрайна мъдрост знае точно какви несгоди се нуждаем, за да израстваме все повече и повече в подобието на Неговия Син. Той не само знае от какво се нуждаем, но кога имаме нужда и как най-добре да го осъществим в живота си. Той е идеалният учител или треньор. Неговата дисциплина винаги е точно подходяща за нашите нужди. Никога не ни тренира прекалено, като допуска твърде много премеждия в живота ни.
Джери Бриджис
Грешките в преценката са най-добрите учители в света и ако решите да се поучите от тях, тогава ще започнете да се доверявате на себе си и да разбирате, че правилно или неправилно сте били решителни и сте продължили напред.
Джефри Гитомър
Домашното задължително показва, че учителите не вършат работата си достатъчно добре през учебния ден. Не е като да ви позволят да носите домашните си неща в училище и да работите върху тях там. Не можете да кажете: Не съм завършил да спя у дома, така че трябва да работя върху довършването на съня си тук.
Джим Бентън
Нямам хора, които да са герои, но ще предложа, че учителите са герои за мен, нашите пожарникари са герои за мен, нашите полицейски управления са герои за мен и нашите лидери са герои за мен.
Джон Асараф
Защо сте толкова послушни, когато отстъпвате детето си на държавен агент, наречен учител?
Джон Гатоу
Учителят живее в света на трансформацията, а не в света на загубите и печалбата.
Джон Демартини
На нас е нужно да подбудим себе си и децата си да мислят, да задават въпроси и да се осмеят да действат. Вие можете да станете пример, да бъдете ученик и учител, вдъхновявайки всички наоколо със собствен пример.
Джон Пъркинс
Ако има хронична немощ, от която всеки учител трябва да бъде засегнат, това наистина е надежда.
Джордж Стайнър
Например, опитайте се да поддържате жизненото си пространство чисто и организирано. Направете вашето жилищно пространство естетически и артистично красиво. Имайте красиви снимки на стената, имайте много растения. Леки масла за тамян и/или ароматерапия. Ако сте духовно склонни, създайте духовни олтари на различни места в дома си със снимки на Учителите. Пускайте красива вдъхновяваща музика във фонов режим или касети за медитация.
Джошуа Дейвид Стоун
В нашето време повечето хора мислят, че вътре в тях няма нищо, освен това, което е вложил учителя, родителя и другите хора.
Джулия Камерън
Учителите вече не са изворът на знанието; интернет е.
Дон Тапскот
Според мен излишъкът от учители разваля и разрушава младите умове.
Дона Тарт
Колко голямо е чувството? Дори не толкова голям, колкото един от тях атоми, за които учителят по естествени науки е бил преди. Това не е нищо и всичко едновременно.
Донал Райън
Който се представяш за такъв, такъв ставаш. Негърът, който се кланя на Учителя на улицата, който действа като глупак, който забравя кой е, този човек е роб. Той затваря библията си, заслужава да бъде роб.
Доналд Макейг
Можем да решим да отидем на любимото ни място сред природата или да слушаме музика, която ни издига в състояние на екстаз. Можем да променим канала за излъчване, като изключим новините и вместо това настройваме думите и енергията на вдъхновяващ учител. Можем да вземем съзнателно решение да насочим вниманието си от обикновената местна реалност към възвишения нелокален сигнал на универсалния ум.
Доусън Чърч
Моите учители казват, че това е един от най-големите ни уроци, които трябва да запомним, ако някога ще се измъкнем от този проблем, в който се намираме, не само с войната, но социално и екологично и всичко, което се унищожава. Трябва да започнем да живеем и да творим в сърцата си, вместо да живеем и да творим от ума си.
Друнвало Мелхизедек
Нормалното училище трябва да предвижда обучението на педагога, за да го накара да осъзнае, че неговата работа е двойна: образование като учител и образование като пропагандист.
Едуард Бернайс
Леността е лош учител.
Екатерина II Велика
Болката е страхотен учител. Няма бъдеще в нараняването.
Елизабет Лоуел
Учителите казаха, че тяхната цел е да ни научат как да мислим. Те не искаха да се превръщаме в роботи, като съветски или японски ученици. Очевидно именно поради тази причина съветските и японските деца издържат изпити по-добре от нас. Защото не са научени да мислят.
Елиф Батуман
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
16
Следваща