Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Група" - страница 6
От светлата страна всеки смята, че е най-важният, че собствените им разбирания или разбиранията на тяхната група са ключът. Има разнообразие от култури и мнения, така че има конкуренция, дифузия и няма единичен фокус.
Карлос Бариос
Всъщност тази мрежа, която можем да определим като групите на кръглата маса, няма отвращение да си сътрудничи с комунистите или други групи и често го прави.
Карол Куигли
Животните със сигурност са по-сложни, отколкото си мислехме. И не бива да събираме животни като група. Враните, шимпанзетата и кучетата са изключително интелигентни по много различни начини.
Алисън Гопник
Аз бих искала да бъда рок звезда, солистка на група, ако не бях модел. Бих пътувала в автобуса със своята група и изнасяла концерти. Това е планът ми за следващият живот.
Кейт Мос
Проектите на групата просто взеха естествен приоритет. Всъщност нямах солова кариера, просто исках да споделя музиката по друг начин и да науча повече за писането, записването и т.н.
Кен Хенсли
Нация-агресор или екстремистка група може да получи контрол върху критични стрелки и да дерайлира пътнически влакове или влакове, натоварени със смъртоносни химикали.
Леон Панета
Ако група хора нямат усет откъде са дошли – за тях е трудно да разберат къде трябва да отидат.
Лестър Търоу
Тези така наречени правителства в действителност са само страхотни групи от разбойници и убийци, организирани, дисциплинирани и постоянно в готовност.
Лизандър Спунър
Мисля, че като цяло ръководителите на терористични групи са много, много умни хора. Освен това са страхотни манипулатори. Бих предположил, че култовите лидери са идентични. Тези хора са много силни, имат много силна харизма.
Лорета Наполеони
Много хора спасиха IBM. Да, аз бях лидер на този екип, но никога не бих могъл да го направя без група IBM-мъри да ми помогнат.
Луис В. Герстнер
Дисхармонията е естествена във всяка група.
Джоун Джет
Приеми като свое правило никога да не обвиняваш – без необходимата проверка – нито човек, нито група от хора.
Стоунуол Джаксън
Участвахме в среща в Женева и там подписахме определени споразумения, които включват разоръжаване на хората от двете страни, освобождаване на административни сгради и т.н. Какво се случва: никакъв "Десен сектор", никакви други радикални организации не се разоръжават, никой нищо не освобождава в Киев. Напротив, тези групи започнаха да се легализират. И кой легализира? Необходимо е не да вървим по този път, а да вървим по пътя на диалога между всички жители на страната, където и да живеят.
Владимир Путин
Знаете, че биологичен материал се събира в цялата страна. Освен това за различни етнически групи и хора, живеещи в различни географски точки на Руската федерация. Въпросът е защо го правят? Правят го професионално и целенасочено. Ние сме такъв обект на много голям интерес.
Владимир Путин
Противодействието на екстремизма е сред приоритетните задачи на органите на вътрешните работи. През миналата година броят на подобни престъпления се е увеличил с 5 процента. Виждаме, че редица групи действат смело и предизвикателно, използват ресурсите на социалните мрежи за разпалване на национална и религиозна нетърпимост, организират неразрешени публични акции, опитват се да въвлекат млади хора в своите редици. Необходимо е решително да се пресече дейността на подобни групи, да се търси отговорност от техните организатори.
Владимир Путин
Ако прокараме такъв пещерен национализъм, хвърляме кал по представители на други етнически групи, ще съсипем страната, което не интересува руския народ. И искам Русия да бъде запазена, включително и в интерес на руския народ. В този смисъл казах, че аз съм най-правилният и най-истинският националист, и най-ефективният.
Владимир Путин
Ако не бяха овчарите, нямаше да има прием. И ако не беше група наблюдатели на звезди, нямаше да има подаръци.
Макс Лукадо
Не мислете, че неголяма група ентусиасти не може да промени света. Всъщност, само тя може да го промени.
Маргарет Мийд
Доколкото е творец, художникът не принадлежи към социална група, която вече е формирана от култура, а към култура, която той изгражда.
Андре Малро
Редът е най-примитивната и произволна група от обектите в хаоса на Вселената.
Робърт Шекли
Племето е група от хора, свързани помежду си, свързани с лидер и свързани с идея. В продължение на милиони години човешките същества са били част от едно или друго племе. Една група се нуждае само от две неща, за да бъде племе: споделен интерес и начин за общуване.
Сет Годин
Така че великите лидери не се опитват да угодят на всички. Великите лидери не разводняват своето послание, за да направят племето малко по-голямо. Вместо това те осъзнават, че едно мотивирано, свързано племе в средата на движение е много по-мощно, отколкото може да бъде по-голяма група.
Сет Годин
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
16
Следваща