Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Група" - страница 5
Повечето групи изобщо не искат да станат големи, не свирят. Ако не искате да бъдете известни, ако не искате да го направите, не свирете. Това е най-лесният начин да не го постигнете.
Тобаяс Фордж
Мисля, че в Америка дълго време имаше групи, които искаха да бъдат звезди повече, отколкото искаха да правят музика.
Том Пети
Няма нищо ново във философията против работата. Историята е осеяна с индивиди и групи, които са решили, че мързелът е до благочестието, а работата е загуба на време.
Том Ходжкинсън
Фейсбук не е идеологически неутрален. Всъщност то възниква от един много особен светоглед, който можем да проследим до Хобс. Открих това, като проучих профила на членовете на борда на Зукърбърг, които, за разлика от него, са много интересна група и, подозирам, истинската сила зад момчето от плаката.
Том Ходжкинсън
Хората се делят на два вида: хора на словото и хора на действието. Първите говорят, вторите действат. Аз съм от двете групи. За мен няма средства, позволяващи ми да се изразя адекватно. Аз на никого не мога да обясня своите замисли. Аз не конкретизирам. Никога нямам време да размишлявам за тях. Аз работя през цялото време.
Антони Гауди
Надявам се, че първата група, която срещаме, е любезна, умна и проницателна, а също и бозайници, които дишат кислород и имат йерархична структура, защото в противен случай няма да можем да разберем как да кажем нещо полезно и разбираемо и ако те не сме мили, може да решат, че им е по-добре без нас...
Аркади Мартин
Те показват, че приблизително две трети от група невротични пациенти ще се възстановят или ще се подобрят до значителна степен в рамките на около две години от началото на заболяването си, независимо дали са лекувани с помощта на психотерапия или не.
Ханс Айзенк
Всяка група хора, които питам, смятат, че светът е по-страшен, по-насилствен и по-безнадежден - накратко, по-драматичен - отколкото е в действителност.
Ханс Рослинг
Като група антрополозите не обичат много хората, които работят в света на бизнеса.
Хелън Фишер
Истинската разлика между човека и шимпанзето е в това тайнствено лепило, съединяващо големи групи от хора, от семейства до нации. Това е и направило човека цар на всичко живо.
Ювал Ноа Харари
С интернет групите могат да идват и си отиват на всеки пет минути и музиката изглежда за еднократна употреба.
Брус Дикинсън
Басът е връзката между хармонията и ритъма. Това е основата на група. Това е, на което се основават всички останали инструменти, но рядко се признава като такъв.
Виктор Утън
Е, знаете ли, отгледан съм от феминистка от 70-те години. Майка ми имаше група за повишаване на съзнанието. Седях на върха на стълбите и ги слушах.
Айлет Уолдман
Настоящото образователно заведение, цитирайки само една група, закрива миналото, така че нашите деца нямат начин да сравняват фактите от историята с изкривената версия, популяризирана от пристрастни светски историци.
Гари Демар
Моят собствен опит като човек с кръвна група О беше, че здравето, силата и жизнеността ми значително се подобриха, когато станах вегетарианец... Открих и значителен брой много здрави вегетарианци, които са тип О.
Гейбриел Казънс
При подходящи обстоятелства групите са забележително умни - по-умни дори понякога от най-умните хора в тях.
Джеймс Суровецки
Спомням си, че седях там на дивана на баща ми или на дивана на майка ми и слушах тази лекция за това как има две групи и трябваше да се разделим. Доста далеч сме от този вид открит расизъм. И мисля, че е прекрасно.
Джеймс Хекман
Вярвам, че хората мислят като група по-често, отколкото бихме могли да осъзнаем или искаме да признаем. Обичаме да вярваме, че действаме като личности и нищо повече, но отново и отново - в корпорации и бизнес, в политика и религия, в мода и култура, в приятелства и социални кръгове - мислим и правим като едно цяло.
Джошуа Ферис
Малки групи хора могат и да накарат останалите да мислят какво им харесва по дадена тема. Но обикновено има привърженици и противници на всяка пропаганда, и двете страни еднакво желаят да убедят мнозинството.
Едуард Бернайс
Ние и други групи виждаме ясни статистически връзки между недостига на теломери и риска от различни заболявания, които стават много често срещани, като сърдечно-съдови заболявания, диабет и някои видове рак.
Елизабет Блекбърн
Можете да намерите академични и индустриални групи, които извършват някаква подходяща работа, но няма фокус върху изграждането на сложни молекулярни системи. В това отношение Япония е първа, Европа е втора и ние сме трети.
Ерик Дрекслер
Има тенденция да се съди раса, нация или всяка отделна група от нейните най-малко достойни членове.
Ерик Хофер
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
16
Следваща