Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Група" - страница 3
Задължение на всички войски и полиция под мое командване е да предприемат най-строги мерки. Всеки акт на насилие, извършен от партизаните, трябва да бъде наказан незабавно. Изпратените доклади трябва също така да съдържат подробности за предприетите контрамерки. Където има доказателства за значителен брой партизански групи, част от мъжкото население на района ще бъде арестувано, а в случай на извършване на акт на насилие тези мъже ще бъдат разстреляни.
Алберт Кеселринг
Мисля, че да бъдеш в група, при която хората не се третират като равни и само с общо ниво на приличие и уважение, е наистина неудобно.
Габи Хофман
Комик е комик. Те са много вид цинична група. Предполагам, че затова ги харесвам.
Греъм Нортън
Можем ли да се доверим на транснационални интернет групи като Уикипедия, които са саморегулиращи се и не се отчитат, да определят или цензурират информацията за обществеността, да решават кои са фактите в почти всички области на живота и ученето?
Дейвид Фроли
Няма да се присъединя към друга група отново.
Джак Уайт
Бих направил запис на Уайт Страйпс точно сега. Бих бил в Белите ивици до края на живота си. Тази група е най-предизвикателното, важно, изпълняващо нещо, което някога ми се е случвало. Иска ми се да беше все още тук. Това е нещо, което наистина много ми липсва.
Джак Уайт
Имам толкова много музика в себе си, че просто се опитвам да остана на повърхността. Не съм склонен да пиша за определена група - трябва просто да напишете песните и след това да пуснете Бог в стаята и да оставите музиката да ви казва какво да правите.
Джак Уайт
Зависимите, като група, обикновено получават далеч над средното ниво o тестове за интелигентност. Защо? Ти ми кажи. Предполагам може би сме достатъчно умни, за да сме разбрали колко скапани са нещата и решаваме, че зависимостта е единственият начин да се справим с нея.
Джеймс Фрей
Съществува малко място за съмнение, че Египет е лидер в създаването на най-ранната известна група цивилизации, възникнала от двете страни на сухопътния мост между Африка и Евразия през четвъртото хилядолетие пр.н.е.
Джеймс Хенри Брестед
Единствената сила, способна да ограничи индивидуалният егоизъм - силата на групата.
Емил Дюркхайм
Способността да се съпротивлява на принудата произтича частично от идентифицирането на индивида с група.
Ерик Хофер
Хакването на компютър наистина води до финансови загуби и неприятности. Целите на терористичните групи са по-сериозни. Това не означава, че кибергрупите не могат да получат достъп до телефонен превключвател в Манхатън в ден като 11 септември, да го изключат и следователно да причинят повече жертви.
Кевин Митник
Беше едновременно вълнуващо и разочароващо да работя с оркестрова група.
Кен Хенсли
Гледане на филм в кино с група от хора е колективно преживяване и има автентичност, която не можете да получите на вашия голям телевизионен екран.
Кристин Вачон
Вярно е, че управлявам мултинационална група, но нямам интереси в Индия. Така че, моля, кажете ми каква трябва да бъде моята самоличност?
Лакшми Митал
На 17 години, когато за първи път видях мъртво тяло, замръзнах. Към 31 това беше естествено явление за мен и никоя група хора не бива да живее така.
Лейма Гбоуи
Животът на държавите не може да бъде обусловен от силата и волята на една единица, колкото и да е мощна, но с консенсуса на група, която един ден трябва да включва всички държави.
Лестър Пиърсън
Тайното гласуване прави тайно правителство; а тайното правителство е тайна група от разбойници и убийци.
Лизандър Спунър
Под нарцисизъм се разбира прекъсването на автентичния интерес към външния свят, но за сметка на интензивната преданост към себе си, към собствената група, клан, религия, нация, раса и други- със серия изопачавания на рационалното мислене. В основата си нуждата от нарцистично удовлетворение произхожда от необходимостта да се компенсира материалната и културна липса.
Ерих Фром
Писателите и политиците са естествени врагове. И двете групи опитват да оформят света според техните представи. Бият се за една територия.
Салман Рушди
Трябва да се направи нещо, когато откриете противоположна група желания от този вид на преден план във вашата категория силни желания. Трябва да задействате процес на състезание, от който един трябва да излезе победител, а другият да бъде победен.
Робърт Колиър
Разговорът за глобалното затопляне е в застой, тъй като свиващата се група отричащи хора избухват в ярост, когато се споменава.
Ал Гор
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
16
Следваща