Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Група" - страница 10
Не оценявате напълно групата си, докато не сте далеч от тях.
Роб Халфорд
Когато започнете в която и да е група, не мисля, че имате представа колко време ще продължи конкретното ви пътуване. Наистина нямате представа. Мисля, че когато се съберете като музиканти, това е най-отдалеченото нещо от ума ви.
Роб Халфорд
Тази група не е предимно политическа протестна група. Искаме да забавляваме; искаме да ви дадем приятно време. В същото време, ако погледнете през историята на Прийст, винаги е имало интелигентен фактор.
Роб Халфорд
Психолозите са изследвали различни групови ефекти. Те могат да бъдат спретнато категоризирани под термина пристрастие в групата извън групата.
Ролф Добели
Свободата живее без принуда от правителството. Затова, когато политик говори за свободата на тази група или за това, попитайте се дали той се застъпва за повече действия на правителството или по-малко.
Рон Пол
Способността на група хора да правят забележителни неща зависи от това колко добре тези хора се събират като екип.
Саймън Синек
Има разлика между група хора, които работят заедно, и група хора, които си имат доверие.
Саймън Синек
Ако човек е интелигентен и се прилага добре, какво не може да постигне? Чувал съм, че дори малки групи хора са побеждавали цели армии.
Сакя Пандита
Може да има леви групи, които не са узрели политически.
Салвадор Алиенде
Численото нарастване на една група създава политически, икономически и социален натиск върху други групи и предизвиква реципрочна опозиция. По-важното е, че той предизвиква военен натиск върху демографски по-малко динамичните групи.
Самюъл Хънтингтън
Ще говоря за две групи неща. Единият е как производителността и сътрудничеството преоткриват природата на работата и как това ще бъде много важно за глобалната икономика. И второ, данни. С други думи, дълбокото въздействие на цифровите технологии, което произтича от данните и обратната връзка на данните.
Сатя Надела
Той лежеше там, защото нямаше място в онкологията. В неврологията винаги има място. Неврологичните пациенти умират бързо и отстъпват жизнено пространство на следващата група страдащи, чийто ред е да умрат.
Светислав Басара
Цялата математика е приказка за групите.
Жул Анри Поанкаре
За мен истинската и автентична демокрация възниква, когато привилегированите групи помагат на непривилегированите групи да станат по-привилегировани.
Стефан Хесел
Собствеността върху земята в Гватемала е по-неравна, отколкото където и да е другаде в Латинска Америка. Приблизително 90 процента от фермите в Гватемала са твърде малки, за да издържат семейство. Малка група гватемалци притежава една трета от обработваемата земя на страната; повече от 300 000 безземелни селяни трябва да си изкарват прехраната, доколкото могат.
Стивън Кинзър
Пакистан няма намерение да предприеме мерки срещу терористичните групи или да намали военния си бюджет, за да изгради пътища, училища и болници.
Стивън Кинзър
Шахът не толерира несъгласие и репресира опозиционни вестници, политически партии, профсъюзи и граждански групи. В резултат на това единственото място, където иранските дисиденти можеха да намерят дом, беше в джамии и религиозни училища.
Стивън Кинзър
Вселената е огромен пряк продукт от представяния на симетрични групи.
Стивън Уайнбърг
Млади жени и мъже, които се присъединиха към крайнолевите групи, го направиха по най-добрите причини. Те искаха да променят света. Мнозина се бореха срещу задушаващата атмосфера в много групи.
Тарик Али
Терорът ражда терор. Аз съм напълно против както държавния терор, така и тези, които отговарят по подобен начин. Няма оправдание за която и да е група, която се свързва с левицата, да убива невинни и да насърчава самоубийствени атентати.
Тарик Али
Цялата история на XX ти век е история на групи за съпротива, които са или националистически, или в голяма част от мюсюлманската дума религиозни групи.
Тарик Али
Европейският съюз загуби на практика цялото си доверие сред големи групи от европейското население.
Тарик Али
Предишна
1
...
9
10
(Текуща)
11
...
16
Следваща