Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Група"
Никога не бих пожелал да членувам в група, чийто символ е мъж закован към две парчета дърво. Особено ако това съм аз!
Джордж Карлин
Никога не подценявайте силата на глупавите хора, обединени в големи групи.
Джордж Карлин
Когато грабежа става начин на живот за група хора, те скоро създават за себе си легална система, която им го разрешава, и морален код, който го прославя.
Фредерик Бастиа
Жените са единствената експлоатирана социална група в историята на човечеството, които са идеализирани за тяхното безсилие.
Ерика Джонг
Икономическото изкуство се състои в разглеждането не само на непосредствените, но и на по-дългите ефекти от всеки акт или политика; тя се състои в проследяване на последиците от тази политика не само за една група, но и за всички групи.
Хенри Хазлит
Това, което характеризира един член на малцинствена група, е, че е принуден да вижда себе си едновременно като изключителен и като незначителен, като прекрасен и като ужасен, като добър и като лош.
Норман Мейлър
Мисля, че всяка група е малко предпазлива, когато барабаниста започва да пише мелодии.
Мат Камерън
Такива е нещата с майката природа, тя наистина не се интересува в каква икономическа група се намирате.
Упи Голдбърг
Никой никога не е доказал, че човешкото същество, чрез своето произхождане от определена група хора, трябва по необходимост да има определени психически характеристики.
Франц Боас
Този, който твърди, че идея може да си пробие път без насилие е фантазьор. Справедлив ред на Земята не можеш да установиш без насилие. Група хора, заинтересовани от несправедливият ред, не се предават, докато не ги сломят със сила.
Лион Фойхтвангер
В края на краищата, на днешната музикална сцена всяка група изглежда краде от други банди.
Мейнард Джеймс Кийнан
Убедихте се, че сме просто група обикновени момчета, които са получили лош пробив в живота. Всичко друго би разкрило мечтата ви и би ви накарало да се изправите пред реалността. Илюзията е лесна. Илюзията е изходът на губещия. Твоят начин.
Питър Ф. Хамилтън
По време на дългия исторически процес, разчитайки на нашето старание, смелост и мъдрост, китайците отвориха добър и красив дом, където всички етнически групи живеят в хармония и възпитаха отлична култура, която никога не избледнява.
Си Дзинпин
Равенството не е емпиричното твърдение, че всички групи хора са взаимозаменяеми; моралният принцип е, че хората не трябва да бъдат съдени или ограничавани от средните свойства на тяхната група.
Стивън Пинкър
Особено трябва да се пазим от онази малка група егоисти, които биха подрязали крилата на американския орел, за да оперят собствените си гнезда.
Франклин Делано Рузвелт
Щастлив съм, че принадлежа към тази група от топ шампиони, които се отличиха тук.
Херман Майер
Работата ми върху човешкия капитал започна с усилие да изчисля, както частните, така и социалните нива на възвръщаемост за мъже, жени, чернокожи и други групи от инвестиции в различни нива на образование.
Гари Бекер
Много рок групи са наистина легенда в собствения си ум.
Дейвид Лий Рот
Неравенствата са допустими, когато максимизират или поне допринесат за дългосрочните очаквания на най-малко щастливата група в обществото.
Джон Ролс
Пеенето и танца служат за това, да обединят групата, да управляват емоциите на хората, подготвяйки ги за съвместни действия.
Едуард Уилсън
Хората ми казват, че аз не мога да се обличам, като фея. И аз обикновено казва, че аз съм в рок група, и мога да правя всичко, което искам!
Ейми Лий
Обществото е група, чиито членове имат повече взаимоотношения помежду си, отколкото с външни лица.
Карол Куигли
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
16
Следваща