Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Место" - страница 9
Хората, които живеят на диви места, са близо до природата и те знаят какво е скрито от нас.
Пърси Фосет
Дълбоко в мен прозвуча мъничък глас. Отначало едва доловимо, то продължаваше, докато вече не можех да го игнорирам. Това беше гласът на дивите места и знаех, че сега е част от мен завинаги.
Пърси Фосет
Душата е като тролейбус: там всичко е строго по местата си, и тя не е гумена.
Пьотър Мамонов
Властите просто използват нашите психологически уязвими места, за да обезпечат изпълнение на своите планове.
Р. Скот Бакър
Смята се, че непреодолима пропаст дели живота от смъртта - животът е живот, смъртта е смърт и те няма да напуснат местата си. Но всъщност те могат спокойно да съществуват един до друг. Човек яде, пие, ходи на работа - а вътре вече е мъртъв.
Радхика Джха
Майстор на въртенето, Хермес ескортирал мъртвите души в подземния свят. Древните са го почитали като бог на пътуването, речта, пътищата, границите, съня, съня и безименните места, които попадат между тук и там. Две от тези междинни точки заслужават специално признание: сенчестата област между будност и сън и преходът между живота и смъртта.
Рае Орион
Вижте, тя ходи на места, когато чете. Знам всичко за това. Когато чета, където и да съм, винаги съм някъде другаде.
Ребека Уелс
...приложих нейното правило в живота си; в края на краищата всички ги търсим, правилата. Извличаме ги от най-странни места и ако се окаже, че действат веднъж, можем да живеем цял живот с тях, независимо от нещастието и трудностите, които могат да донесат по-късно.
Рейчъл Джойс
За мен истината се отваря на местата, където нещата не вървят. Такъв е животът.
Рейчъл Къшнър
Аз съм фрагмент от огледало, чийто дизайн и форма не познавам. Въпреки това, с това, което имам - мога да отразявам светлина в тъмните места на този свят - в черните места в сърцата на хората - и да променя нещо в някои хора. Може би други могат да видят и направят същото. Аз съм за това. Това е смисълът на моя живот.
Робърт Фулам
Това е свят, управляван от тревожност - целият свят се движи от безпокойството. Това е безпокойство след последствията от световната финансова криза; това е безпокойство за неравенството и за компютрите, които заместват работните места.
Робърт Шилър
Както знаете, животът е непредсказуем и най-търсените места могат да бъдат началото на завладяващи пътувания.
Ромен Пуертолас
Винаги търся възможност да събера прогресивни демократи заедно с някои консервативни либертариански типове, защото има места, където можем да се съгласим.
Рон Пол
Нямам нищо против местата за срещи в Интернет, стига хората да ги използват интелигентно.
Рут Уестхаймер
Когато човек напусне местата, с които е свикнал, намери красиви и близки до себе си, той се натъжава, сякаш оставя част от тялото си там.
Сабахаттин Али
На малки места има малки душици.
Саймън Бекет
Чувствах се провал, защото не можех да се издържа от това, което спечелих от писането си. Дневните ми работни места бяха това, което имаше значение и беше трудно дори да ги намеря, защото университетите не биха ме наели като истински писател.
Сандра Сиснерос
Мисля, че е важно да присъствате на местата, където работите. Не става въпрос само за извършване на проект, но и за следване на проекта чрез неговото изграждане.
Сантяго Калатрава
Странното в това да живееш някъде няколко години и след това да продължиш и да не се върнеш е, че тези места се превръщат в призраци в ума ти.
Сара Пинбъра
Нашата борба не е лесна. Тези, които се противопоставят на нашата кауза, са богати и могъщи и имат много съюзници по високите места. Бедни сме. Нашите съюзници са малко. Но имаме нещо, което богатите не притежават. Ние имаме нашите тела и духове и справедливостта на нашата кауза като наше оръжие.
Сесар Чавес
Нормално е да нямаш корени. Нито на места, нито в семейства. Няма причина за оплакване. Ето защо днес живеем по-дълго. Дори и да не е съвсем ясно защо.
Сибиле Берг
Интересното при Клеопатра е, че тя е толкова променяща формата. Искам да кажа, че през историята всички сме я оформяли към нашето време и нашите места. Така че има място за филм за нея, но не мисля, че ще се отразява на книгата.
Стейси Шиф
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
16
Следваща