Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Место" - страница 5
Обичам мрачни места.
Джеймс Гандолфини
Общ принцип на доброто данъчно облагане е, че подобни работни места и подобни видове компенсации трябва да се облагат по същия начин: в противен случай правителството ефективно субсидира някои работни места над други.
Джеймс Суровецки
Друго нещо, което научих, е, че романите, дори тези от очевидно далечни времена и места, остават актуални и просветляващи, а също и утешителни.
Джейн Смайли
Наслаждавам се повече от всичко на това, че пътешествам на различни места и се срещам с различни хора. За мен това е важно. Това е нов опит, нови знания за живота и аз съм благодарен, че работата ми позволява нещо толкова интересно.
Дженсън Екълс
Колкото повече четете, толкова повече неща ще знаете. Колкото повече научите, толкова повече места ще отидете. Ще пропуснете най-добрите неща, ако държите очите си затворени.
Доктор Сюс
Работниците на достойни работни места гледат на икономиката като на несправедлива, ако те или техните деца нямат почти никакъв шанс да се изкачат до по-високо ниво на социално-икономическата стълбица.
Едмунд Фелпс
Очаква се замръзване да се преминаващо в наводнение. Очаква се земетресение, преминаващо в слънчево затъмнение. Сняг на места, градушка на места, кисело грозде на места.
Едуард Успенски
Някои лидери искат да преминат директно към планирането и коригирането на проблемите си, без да разбират точно какви са проблемите. Други искат да пропуснат фазата на обучение, тъй като това означава изтегляне на хората от работните им места. Въпросът е, че всяка фаза е важна за подобряване на културата и стимулиране на реална промяна.
Ейдриън Гостик
В Либерия голямото предизвикателство, което остава за нас, е създаването на работни места. Искаме младите хора да работят или да ходят на училище. Това е основната ни грижа в момента.
Елен Джонсън Сърлиф
Животът в Близкия изток е доста по-различен от другите места.
Заха Хадид
Трябва също да се съсредоточим върху подпомагането на най-уязвимите от преместването на работните им места поради бързите темпове на технологични промени и да работим заедно, за да им помогнем да усвоят ново умение, за да могат да продължат да осигуряват себе си и семействата си.
Иванка Тръмп
Имате тази способност да намирате красота на странни места.
Камила Шамзи
Живеем в свят на енергия. Важна задача в този момент е да се научите да усещате или виждате енергията на всички и всичко - хора, растения, животни. Това става все по-важно, когато се приближаваме до Света на Петото Слънце, тъй като той е свързан с елемента етер - царството, където енергията живее и тъче. Отидете до свещените места на Земята, за да се молите за мир и уважавайте Земята, която ни дава нашата храна, дрехи и подслон. Трябва да активираме отново енергията на тези свещени места. Това е нашата работа.
Карлос Бариос
Всички кучета могат да бъдат кучета водачи от един вид, водещи ни до места, за които дори не знаехме, че имаме нужда или искаме да ходим.
Каролин Нап
САЩ са благословени с изключително креативни и творчески студенти по право на места като Чикаго, Харвард, Колумбия и Йейл.
Кас Сънстейн
Ние се определяме от местата, които заемаме в мрежата на живота на другите.
Кен Лиу
Ако можем да измислим иновации и да обучим младите хора да поемат нови работни места и ако успеем да преминем към чиста енергия, мисля, че имаме капацитета да изградим този свят, който не зависи от изкопаемите горива. Мисля, че ще се случи и няма да унищожи икономиката.
Кофи Анан
Глупави имена и глупави лица често се появяват на обществени места.
Къртис Ситенфелд
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.
Волтер
Необятната сфера на науката си я представям като широко поле, едни части на което са много тъмни, а други осветени. Нашият труд има за цел да разшири границите на осветените места или да увеличи източниците на светлина в това поле. Едното е характерно за творческия гений, а другото за проницателния ум, водещ до подобрения.
Дени Дидро
Пазете верността... на най-неочаквани места.
Генадий Малкин
В Англия джентълмените никога не отстъпват местата си, защото там местата стигат за всички.
Константин Мелихан
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
16
Следваща