Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Место" - страница 3
Понякога трябва да живеете на несигурни и временни места. Неподходящи места. Грешни места. Понякога безопасното място няма да ви помогне.
Джанет Уинтерсън
Четенето може да ви отведе на места, на които никога досега не сте били.
Доктор Сюс
Работните места като такива са сравнително нова концепция. Хората може би винаги са работили, но до появата на корпорацията в ранния Ренесанс повечето хора са работили само за себе си. Те правеха обувки, скубеха пилета или създаваха стойност по някакъв начин за други хора, които след това търгуваха или плащаха за тези стоки и услуги.
Дъглас Рушкоф
Сенките са хладни и спокойни места за онези, чиито умове са претоварени със съкровища.
Ева Ибътсън
Всички места си приличат и всяка земя е годна за погребение.
Кристофър Марлоу
Животът ми е благословия. Благодарен съм за всичко, което имам, за местата, които отивам и за нещата, които съм виждал.
Лиа Лабел
Когато хората унищожат старите богове, те намират нови, които да заемат техните места.
Пърл Бък
Записът е ясен, печатането на пари не създава работни места, а само създава повече инфлация.
Маргарет Тачър
В живота винаги има място за подвиг. Главното е да стоиш по-далеч от такива места.
Тери Пратчет
За мен страхът от смъртта не е страх от небитието. Това е страхът, че няма да успея да прочета всички хубави книги, да видя всички добри пиеси, да гледам всички добри филми и да посетя всички интересни места.
Виго Мортенсен
Никога през живота си не съм ходил така и наистина го забелязах едва когато се върнах в Лос Анджелис и след това в Берлин. На тези места е много по-добре, няма бедност като в Куба, но всички се оплакват от нещата.
Вим Вендерс
Счита се, че известноста е подобно заболяване на проказата. Изведнъж осъзнаваш, че не можеш да се показваш пред хората, да ходиш на обичайните места и въобще да правиш това, с което си свикнал. Но ако ти плюеш на това, и продължаваш да правиш това, което си свикнал, ти постепенно ще разбереш, че съвсем не е задължително да принасяш в жертва своята свобода.
Джулия Робъртс
Душата е дадена на свинското место вместо сол, че месото да не се развали.
Хризип
Очертават се платната и улиците на града, остава да се реши изборът на места за удобство и използване на държавата; за свещени сгради, за форума и за други обществени сгради.
Витрувий
За (...) великите хора е нужно да се съди не по съмнителните и слабите места, а по многочислените сполуки.
Помпей Велики
Има теорията ... че живеете на две места: Вие или живеете в страх, или живеете в любов.
Майкъл Кийтън
Изграждането на път може да създаде временни работни места, но наистина ли създава богатство, ако не съкрати също време за пътуване или по друг начин направи обществото по-добро?
Майрън Сколс
Икономическите затруднения на вътрешните градове на Америка може да са най-належащият проблем, пред който е изправена нацията. Липсата на бизнес и работни места в градските райони в неравностойно положение подхранва не само съкрушителен цикъл на бедност, но и осакатяващи социални проблеми като злоупотреба с наркотици и престъпност... Устойчива икономическа база може да се създаде във вътрешния град, но само така, както е създадена другаде : чрез частни инициативи с печалба и инвестиции, основани на икономически личен интерес и истинско конкурентно предимство.
Майкъл Портър
Чистата вода и достъпът до храна са някои от най-простите неща, които можем да приемаме за даденост всеки ден. На места като Африка, това може да бъде някои от най-трудните ресурси, които можете да постигнете, ако живеете в селски район.
Маркус Самуелсон
Когато записвате неща, те понякога ви отвеждат на места, които не сте планирали.
Мелани Бенджамин
Мисля, че все повече и повече, на места като Бенгази, на места като Иран, трябва да си задаваме въпроса, можем ли да се доверим на местното правителство да защити нашите хора?
Мичел Зукоф
Инвеститорите трябва да бъдат позиционирани предпазливо, тъй като глобалната икономика и пазарите са изправени пред голяма несигурност. Понижаването на рейтинга ще бъде допълнително препятствие за растежа и създаването на работни места в САЩ.
Мохамед Ел-Ериан
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
16
Следваща