Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Место" - страница 2
Любовта ще намери път на места, където и вълците се страхуват да ловуват.
Джордж Байрон
Намирам това на всички тези места, които съм пътувал - от Индия до Китай, Япония и Европа и Бразилия - има неудовлетвореност от условията на публичния дискурс, като един вид отсъствие на обсъждане на въпроси на справедливостта и етиката и на ценностите.
Майкъл Сандел
Казах на лекаря, че съм си счупил ръката на две места. Той ме посъветва да си я държа по-далеч от тях.
Родни Дейнджърфийлд
Не обичам конференции на всякакви екзотични места. Имам усещане, че колкото по-приятно е мястото, толкова по-малко се върши работа.
Бил Гейтс
Човек прекарва живота си в две места: или в леглото или в обувките.
Ерик-Еманюел Шмит
Този, който следва тълпата, едва ли ще я изпревари. Но този, който върви сам, е възможно да се озове на места, на които никой никога не е бил.
Алберт Айнщайн
Подреждането включва поставянето на нещата на правилните им места и елегантността на ефекта, която се дължи на корекции, подходящи за характера на произведението. Неговите форми на изразяване са следните: план на земята, кота и перспектива. ...И трите идват от рефлексия и изобретение.
Витрувий
Войната е с по-малък мащаб, отколкото в скорошната памет, но е много по-двусмислена, неразрешима и гадна. Парите текат по-бързо от всякога, но все пак някак си успяват да се събират и да се натрупват на определени места, за определени хора, а не за други.
Марк Кингуел
Едва след Индустриалната революция повечето хора са работили на места, далеч от домовете си или са били оставени да отглеждат малки деца без помощта на множество възрастни, което осигурява живот без подкрепа.
Марта Бек
Тя се бореше с тъгата си, но се опитваше да я прикрие, да я раздели на все по-малки и по-малки части и да ги разпръсне на места, които смяташе, че никой няма да ги намери.
Никол Краус
Търся хората, които винаги са били там и принадлежат на местата, в които живеят. Останалите, с тези които не искам да виждам.
Норман Луис
Както често съм казвал, можете да пазарувате онлайн и да намерите всичко, което търсите, но книжарниците са местата, където можете да намерите това, което не сте търсили.
Пол Кругман
Лондон е едно от най-цивилизованите места в света за процедурата на изработка на архитектура и градски дизайн.
Ренцо Пиано
Срещаш нов човек, отиваш с него и изведнъж получаваш съвсем нов град... излизаш по нови улици, виждаш къщи, които никога не си виждал, минаваш по места, за които дори не знаеш, че са там. Всичко се променя.
Самюъл Дилейни
Надявам се и Америка да бъде културен лидер на света и да използва този граничен дух, за да води и показва на другите, че се нуждаем от смелост, за да отидем на места, където не сме ходили преди.
Тадао Андо
Но аз абсолютно вярвам, че архитектурата е социална дейност, която е свързана с някакъв вид комуникация или места на взаимодействие, а това, че да промениш средата, означава да промениш поведението.
Том Мейн
Онези, в които Духът идва да живее, са Божият нов храм. Те са, индивидуално и корпоративно, места, където небето и земята се срещат.
Н. Т. Райт
Наистина, пейката е благодат за безделниците. Който и да е първият с идеята, е гений: безплатни обществени места за почивка, където можете да отделите време от суматохата и шумотевицата на града и просто да седнете, да гледате и да размишлявате.
Том Ходжкинсън
Смятам, че съм формиран от много места и естетика и принципи на мюсюлманския начин на живот и това е важна част от моето детство и моята идентичност.
Аяд Актар
Не мисля, че вътрешните чувства на децата са се променили. Те все още искат майка и баща в същата къща; те искат места за игра.
Бевърли Клиъри
Обичам да бъда илюстратор, защото мога да чета наистина страхотни истории, да работя с невероятни хора, да пътувам и да виждам места, които никога не бих виждал. И аз мога да рисувам през цялото време.
Брайън Селзник
Може би Вселената не одобрява места като Ню Йорк.
Джак Макдевит
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща