Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Место" - страница 13
По-лесно е да я пропуснеш на гробище, където тя никога не е била нищо друго освен мъртва, отколкото да я пропуснеш на всички места, където беше жива.
Джон Скалзи
Обичам да пиша за места, които добре познавам. Изследванията са най-малкото ми любимо нещо, тъй като отнема време от историята, но не мога да пиша за място, което никога не съм преживявала.
Дикси Браунинг
Ако Капоне посещаваше дори една десета от местата, които според него има, прословутият мафиот едва ли би имал време да изгради своята престъпна империя в Чикаго, камо ли да ръководи нещата.
Диърдри Беър
Например, опитайте се да поддържате жизненото си пространство чисто и организирано. Направете вашето жилищно пространство естетически и артистично красиво. Имайте красиви снимки на стената, имайте много растения. Леки масла за тамян и/или ароматерапия. Ако сте духовно склонни, създайте духовни олтари на различни места в дома си със снимки на Учителите. Пускайте красива вдъхновяваща музика във фонов режим или касети за медитация.
Джошуа Дейвид Стоун
Спомените ни за места, подобно на хората, са предмет на нашия собствен процес на адаптация. След като активният живот приключи и те преминат в паметта, ние поемаме контрол над разказа. Ние го адаптираме, понякога без смисъл. Може би това е единственото предимство на смъртта: когато хората умрат, те могат да живеят в паметта ни, както ние избираме, но местата продължават да съществуват, за да се променят.
Джулия Уелан
Училищата трябва да бъдат места за учене, а не за преподаване.
Дон Тапскот
Има някои места в Библейския код, които трябва да бъдат променени, за да можем да оцелеем, не само да оцелеем, но и да оцелеем по добър начин, така че да се върнем на пътя с космическата ДНК.
Друнвало Мелхизедек
Това показва, че в света има огромно съзнание около свещените места. Но не знам дали сме достигнали седемте процента, ако това е необходимо. Просто не ги знам тези неща. Определено днес се разпространяват някои необичайни обстоятелства, които ме карат да усещам все повече и повече, че вече сме направили конкретен преход.
Друнвало Мелхизедек
Ценете самотата си. Вземете сами влакове до места, където никога не сте били. Спете сами под звездите.
Ева Енслър
Компании като Google и Facebook може да предлагат работни места, позволяващи или изискващи въображение и творчество, но цялата Силиконова долина представлява само 3 процента от националния доход и по-малък процент от националната заетост.
Едмунд Фелпс
За помпането на потребителското или държавното търсене би наложило повишаване на лихвените проценти и намаляване на цените на активите, вероятно с достатъчно, за да унищожи повече работни места, отколкото са създадени.
Едмунд Фелпс
Разработването на нови продукти е трудоемко. Така че произвежда капиталните блага, необходими за производството им. Тези работни места изчезват, когато иновациите се забавят.
Едмунд Фелпс
- Това е най-трудната зависимост от всички, - каза Патрик. - Забравете хероина. Просто се опитайте да се откажете от иронията, че дълбоката душа трябва да означава две неща едновременно, да бъдете на две места едновременно, а не да бъдете там за катастрофата с фиксиран смисъл.
Едуард Сейнт Обин
Скърбите идват да разпънат места в сърцето за радост.
Едуин Маркам
Красотата не е ценна, ако бедните хора я споделят с вас. Така е в Дъблин, а може би и на повечето други места.
Ейлиш ни Гуивна
Пътувах наистина до невероятни места. Отидох до Големия бариерен риф, отидох до Амазонка, отидох до Андите, за да се опитам да разкажа на хората истории за това, което се случва в света и да донеса този въпрос по някакъв начин жив и да го изложа там.
Елизабет Колбърт
Без инвестиции не можете да имате работни места.
Еманюел Макрон
Консолидацията означава по-малко оборудване, по-малко мрежи и по-малко работни места.
Еманюел Макрон
Мистерията не винаги е за пътуване до нови места, а за гледане с нови очи.
Естер Перел
Създаването на герои и места и сюжети, за разлика от поправянето на тръби или миене на чинии, е всичко друго, но не е практично или рационално. Пиша това, което трябва да бъде написано по начина, който изглежда наистина прав.
Етгар Керет
Основното нещо е да не знаете какво търсите. И тук, както и на други места, веднага щом ви се струва, че сте намерили ключа за разгадаването на мистерията, губите всеки шанс да намерите истината.
Жак Шесекс
Подозирах обаче, че не изпитвам носталгия за нищо, което ще намеря у дома, когато се върна. Копнежът беше за това, което нямаше да намеря: миналото и всички хора и места там бяха загубени за мен.
Алис Стейнбах
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
16
Следваща