Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Место" - страница 11
Докато живеех там, душата и тялото ми сякаш живееха на различни места, в резултат на което се загубих. И сега тя беше пленена от миналото си, неспособна да продължи напред.
Шоко Тендо
Моето поколение беше отгледано в епоха на нарастващо равенство, тенденция, която смятахме, че ще продължи. В ретроспекция бяхме наивни и идеалисти. Интегрирането на професионални и лични стремежи се оказа много по-предизвикателно, отколкото си представяхме. През същите години, когато кариерата ни изискваше максимално инвестиране на време, нашата биология изискваше да имаме деца. Нашите партньори не споделяха домакинската работа и отглеждането на деца, така че се оказахме с две работни места на пълен работен ден. Работното място не се разви, за да ни даде необходимата гъвкавост, за да изпълняваме отговорностите си у дома. Не очаквахме нищо от това.
Шерил Сандбърг
Разбрах, че може да съм самотно индианско момче, но не бях сам в самотата. Имаше милиони други американци, които бяха напуснали родните си места в търсене на мечта.
Шърман Алекси
Не съм против миграцията. Просто е прагматично ограничаването на миграцията, като в същото време се насърчава интеграцията и борбата с дискриминацията. Подкрепям идеята за свободното движение на стоки, хора, пари и работни места в Европа.
Аян Хирси Али
Много хора напускат страната, за да видят красиви места. Просто поглеждам през прозореца и виждам едни от най-разкошните гледки някога, точно тук, в САЩ.
Би Би Кинг
Ситуациите със самотни родители водят до бедност и често водят до деца без надзор. Много момчета, израстващи без бащи, често се чувстват ядосани и изоставени. По този начин те търсят утеха на всички грешни места.
Бил О'Райли
Успоредните линии вече не се пресичат, но на някои места започват да се преплитат в снопове...
Борис Щерн
Да бъдеш умен може да направи щастието неуловимо. Да бъдеш НАИСТИНА умен може да ти помогне да го намериш на повече места от повечето.
Брандън Мъл
Изправен пред тежка травма, мозъкът може да заклина цели светове, които не съществуват като начин за блокиране на реалността. Халюцинации на хора и места. Заблуди, от които умът отказа да се откаже.
Браян Фрийман
Тъй като човек може да реши математиката чрез концентрация, фокусирам ли се върху определени места в тялото си и генерирам топлина заради това.
Уим Хоф
Не забравяйте, че добро образование може да се намери на места, различни от обичайните.
Габриел Зевин
Нуждаем се от нов модел на социална защита. Нека приемем, че работните места не са магическото решение - и че на глобализирания пазар гаранциите за работа са фалшиво обещание. Нека приемем и гъвкав труд. Но в замяна нека имаме общество, в което всеки има право на основна сигурност и по-равен достъп до други базирани на застраховане схеми.
Гай Стендинг
Многостепенната система за социална защита трябва да се основава на скромен базов доход, така че да даде възможност на прекариата да изгради живот, включващ баланс между различни видове работа, а не само труд на работните места.
Гай Стендинг
Помислете колко време е отделено за търсене и кандидатстване за работа. Някои от тези, които са прочели моята книга в прекариата, са ми казали, че са кандидатствали за хиляди работни места. Това едва ли е свободно време; това е работа.
Гай Стендинг
Твърдението, че ако хората имат базов доход, те ще мързелуват, е предубедено и е опровергавано многократно на много места.
Гай Стендинг
Конгресът дойде да разгледа НАСА главно като програма за работни места, а не като проучвателна агенция.
Грегъри Бенфорд
На места като Давос хората обичат да разказват истории за успех. Но техният финансов успех идва с немислима цена. А що се отнася до изменението на климата, трябва да признаем, че се провалихме.
Грета Тунберг
Бил съм на път и съм посещавал много места и съм срещал хора от цял свят. Мога да кажа, че изглежда почти еднакво навсякъде, където съм бил: климатичната криза се игнорира от отговорните хора, въпреки че науката е кристално ясна.
Грета Тунберг
Повечето работни места изискват известна степен на креативност и гъвкаво мислене.
Даниел Левитин
Изследванията показват, че за работни места от всякакъв вид емоционалната интелигентност е два пъти по-важна съставка на изключителни резултати, отколкото когнитивните способности и техническите умения, взети заедно.
Даниъл Голман
Да бъдеш необходим беше удобен трик. Може да ви напълни толкова, че дори никога не сте забелязали всички места, които са празни.
Деб Калети
Всеки важен избор, който правим, се ръководи от едно от двете места: или това е акт на вяра, или акт на страх. Вярата отваря вратата към ново бъдеще.
Деби Форд
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
16
Следваща