Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чудо" - страница 5
Ние сме суеверни. Търсим чудеса. Измисляме си символи и живеем с тези символи.
Варлам Шаламов
Да вървиш тихо, докато чудото във всичко проговори е поезия, независимо дали я записваме или не.
Марк Непо
Добър е само този живот, в който няма потребности за чудеса.
Надежда Манделщам
Чудо е, че дори съм жив. Понякога си мисля така. Мисля, че не мога да повярвам, че не съм се самоубил. Но има нещо в мен, което просто продължава. Мисля, че има нещо общо с утрешния ден, че винаги има такъв и че всичко може да се промени, когато дойде.
Огастин Бъроуз
Изживейте всеки момент напълно и бъдещето ще се погрижи само за себе си. Насладете се напълно на чудесата и красотата на всеки момент.
Парамаханса Йогананда
Ясно е, че ритуалите и жертвоприношенията могат да сплотят хората и може да се окаже, че група, която прави такива неща, има предимство пред тази, която не го прави. Но не е ясно защо трябва да се намесва религия. Защо се въвеждат богове, души, задгробен живот, чудеса, божествено сътворение на вселената и т.н.?
Пол Блум
Би било Божие чудо, ако се случи. Знам го... Ако Бог пожелае, летните дъждове ще напълнят вадите... и сьомгата ще тече реката. И тогава моите сънародници... всички класи и маниери на мъжете - ще застанат един до друг и ще ловят сьомгата. И тяхната природа също ще бъде променена. Те ще усетят очарованието на тази сребърна риба... и тогава, когато разговорът се насочи към казаното от това племе или онова племе, което е направило... тогава някой ще каже, Нека станем и да отидем на риболов.
Пол Тордей
Да обичаш човек, който ти отговаря с взаимност е само по себе си чудо.
Сесилия Ахърн
Съществува двойственост в разпознаването на това каква невероятна болест е - по отношение на нейния произход, че тя излиза от нормална клетка. Това напомня какво прекрасно нещо е нормалната клетка. В много студен, научен смисъл, мисля, че раковата клетка е вид биологично чудо.
Сидхарт Мукхърджи
Хората обикновено смятат ходенето по вода или във въздуха за чудо. Но мисля, че истинското чудо не е да ходиш нито по вода, нито във въздуха, а да ходиш по земята. Всеки ден сме въвлечени в чудо, което дори не разпознаваме: синьо небе, бели облаци, зелени листа, черните, любопитни очи на дете - нашите собствени очи. Всичко е чудо.
Тик Нят Хан
Живеем в епоха на чудеса, които са толкова обичайни, че може да е трудно да ги разглеждаме като нещо различно от част от ежедневната текстура на живота.
Том Чатфийлд
Чудото е следното: че ще станете сутрин и ще можете да видите отново стряскащата красота на деня.
Уилям Кент Крюгер
Вярвам, че Бог възнамерява, като ни дава интелигентност, да ни даде възможност да изследваме и оценим чудесата на Неговото творение. Той не е застрашен от нашите научни приключения.
Франсис Колинс
Чудо е, че в тази страна се случи "Яндекс". Важно е да не го счупим, и ние носим отговорност за това.
Аркадий Волож
Един ден си сложих шапката-мечта и стъпих в страната на чудесата.
Хауърд Пайл
Това, че брачните двойки могат да живеят заедно ден след ден, е чудо, което Ватикана е пренебрегнал.
Бил Козби
Едно от чудесата на науката е, че тя е напълно универсална. Той пресича националните граници с пълна лекота.
Брайън Грийн
Според инфлацията, повече от 100 милиарда галактики, искрящи в космоса като небесни диаманти, не са нищо друго, освен квантовата механика, писана в небето. За мен тази реализация е едно от най-големите чудеса на съвременната научна епоха.
Брайън Грийн
Когато отхвърлите настрана всички съмнения, когато искрено вярвате в чудо и сърцето ви ще прелива от любов - целият свят ще се обърне с главата надолу, небесата ще се срутят и цялата логика ще се разкъса по шевовете - само ако мечтата ви би сбъдвам... С Божията помощ и любов!
Виталий Гиберт
Според вашата вяра, нека ви бъде възнаградено! Вярвайте в най-доброто, бъдете сътворци с Бог и ще видите как животът ви ще се промени в посока на доброто и светлината! Не забравяйте: Чудесата се случват...
Виталий Гиберт
Аз съм враг на всякакви чудеса и не вярвам, че хората могат да бъдат възкресени. Но завиждам на вярващите - за тях има утешение.
Виталий Гинзбург
Очаквайте всяка ваша нужда да бъде удовлетворена, очаквайте отговора на всеки проблем, очаквайте изобилие на всяко ниво, очаквайте да растете духовно. Вие не живеете по човешките закони. Очаквайте чудеса и вижте как се случват. Дръжте винаги пред себе си мисълта за просперитет и изобилие и знайте, че това задейства сили, които ще го въведат в действие.
Айлийн Кади
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
16
Следваща