Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чудо" - страница 4
Никой не мие е казвал, че съм дете чудо.
Хърби Хенкок
Очаквам с нетърпение още по-големи изцеления и чудеса в моето служение.
Бени Хин
Не молете Бог да благослови нездравословната храна и да я преобрази по чудо, така че да има хранителна стойност. Бог не работи така.
Бил Хайбълс
Може би всички сме шкафове на чудесата.
Брайън Селзник
Проблемът на всички хора е, че първо, те не вярват в чудо, и второ, те са забравили, че самите те са чудо.
Виталий Гиберт
Много рано в живота станах очарован от чудесата, които езикът може да постигне. И започнах да играя с думи.
Гуендолин Брукс
Проклятие на тази игра. Как можете да се придържате към игра, когато правилата продължават да се променят? Ще се нарека Алиса и ще играя крокет с фламинго. В Страната на чудесата всички мамят и любовта е Страната на чудесата, нали?
Джанет Уинтерсън
Можем да се вдъхновим да оформим по-висше, по-идеално бъдеще и когато го направим, се случват чудеса.
Джеймс Редфийлд
Днес пътешественикът на Нил навлиза в страната на чудесата, пред чиито порти се издигат колосалните пирамиди, за които той е виждал може би от най-ранна детска възраст.
Джеймс Хенри Брестед
Няма шест или седем чудеса на света. Няма повече от едно: това е любовта.
Жак Превер
Мистериите не са непременно чудеса.
Йохан Волфганг фон Гьоте
С помощта на изкуство природата твори чудеса.
Карл Линей
Да унищожиш чудото и мистерията, означава да унищожиш единствените елементи, които правят съществуването поносимо.
Кларк Аштън Смит
Аз по-скоро бих написал "Алиса в страната на чудесата", отколкото цялата Енциклопедия Британика.
Стивън Лийкок
Светът обича чудесата и героите.
Джордж Бърнард Шоу
От лекарите и учителите изискват чудо, а ако то се случи, никой не се удивлява.
Мария фон Ебнер-Ешенбах
Аз съм жив наистина само по чудо...
Николо Паганини
Фактът, че съществувам, е постоянно чудо за мен: това е животът.
Рабиндранат Тагор
Всяко чудо на нашата епоха произтичаше от критичните давания и взимания на отвореното общество.
Дейвид Брин
Мисля, че основата на всичко в живота ми е чудо.
Алис Уокър
Изкуството да бъдеш войн е да балансираш чудото и ужаса да си жив.
Карлос Кастанеда
Изкуството на война е да се поддържа баланс между ужаса да бъдеш човек и чудото да си човек.
Карлос Кастанеда
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
16
Следваща