Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Чудо" - страница 16
Новината за чудото бързо се разпространи като пламък в цялата страна. Нищо в света не носи хората в такова вълнение като чудото.
Николай Велимирович
В Мъдростта няма страх, чудо и догми.
Ваклуш Толев
Книгите, значимите книги, въникват като отклик в сърцето на пламенния човек, развълнуван от всички чудеса на света – прекрасни или уродливи.
Гонкур
Оказва се, че всяка сутрин, щом се събудя, изпитвам върховно удоволствие, което днес откривам за първи път - това да бъда Салвадор Дали. И очарован се питам какво ли чудо ще направи днес този Салвадор Дали. И всеки ден ми става все по-трудно да разбера как останалите могат да живеят, без да бъдат Салвадор Дали.
Салвадор Дали
Случва се такова чудо: да се промениш за една нощ и да се събудиш нов и непознат на самия себе си. Една сладка тревога: да не проспим новия ден, новото раждане на любовта.
Блага Димитрова
Чудеса не стават: от една муха може да се направи само един слон.
Антон Лигов
Не е необходимо да вярвате в чудеса, а само умело да ги използвате.
Стоян Миленков
Да се насере в далечното бъдеще от фалшив гъз, останал в далечното минало – това, бих казал, е най-впечатляващото от чудесата на юдеохристианството.
Виктор Пелевин
Тая снимка [от рекламния клип на "щурата баба с телефоние"] – с голямата слушалка, където бях вампир отвсякъде – ме сложили на билборд под моста на летището, и мъжът ми, като ме видял, щял да катастрофира! "Щях, вика, да се ударя, като видях какво си чудо – едно страшно лице – един дъргел със слушалка!
Латинка Петрова
"Не очаквайте чудеса от националния отбор. Сигурен съм, че Хубчев ще промени нещата. Той е кривак и няма да остави нещата така”. (коментар относно предтоящите квалификации за Европейското по футбол)
Венцеслав Стефанов
Истинско чудо е, че не останах парализиран за цял живот. Не можех да си представя да се занимавам с нещо друго. Аз не съм от типа хора, които се отдават изцяло на семейството и спокойствието. Реших да стана мениджър на пилоти. Тоест да помагам на свои сънародници да пробият в моторния спорт. Именно аз дадох начална скорост на Такума Сато. Аз съм като баща за него.
Агури Сузуки
Не вярвам в чудеса и не ги защитавам – моите познания ми стигат да разбера, че природата никога не се отклонява от своите твърдо установени закони. Някои нейни закони обаче са толкова неразбираеми, че будят предположение за "чудо". От всичко, което познавам, шестото чувство (интуицията) е най-близо до чудото.
Наполеон Хил
Утре температурите ще паднат с градус-два – чудо невиждано.
Емил Чолаков
Чудесата са нещо естествено; щом не стават чудеса, значи нещо не е наред.
Хелън Шулмън
Предишна
1
...
13
14
15
16
(Текуща)
Следваща