Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Жертва" - страница 8
Когато времената са трудни, визията е първата жертва. Преди условията да се подобрят, това е първото нещо, което трябва да се възстановим.
Майкъл Хаят
Радвам се да обиждам хората. Мисля, че бригадата за оплаквания, жертвата, идеята, че наранените чувства са някаква специална валута - мисля, че това трябва да се сложи край.
Майло Янопулос
Не подкрепям малтретирането на деца. Това е отвратително престъпление, на което съм жертва.
Майло Янопулос
Когато бизнесът в крайна сметка забележи, че има дигитален шпионин в средата си и че жизненоважните им информационни системи са били компрометирани, ужасяващите 92 процента от случаите не е главният информационен директор на компанията, екипът по сигурността или системният администратор, който открива нарушение. По-скоро органите на реда, ядосан клиент или изпълнител уведомяват жертвата за проблема.
Марк Гудман
Здравословното може да бъде новото благо. Яденето на вкусно не трябва да се жертва, понеже е здравословно.
Маркус Самуелсон
Социалната несправедливост е толкова познато явление, тя има толкова здрава конституция, че с готовност се смята за нещо естествено дори от жертвите си.
Марсел Еме
Перфектната жертва, от гледна точка на социопата, е човекът, който е достатъчно умен и достатъчно способен да му направи нещо добро в света и който също е забавен за манипулиране. Колко забавно е да манипулираш някой, който е глупав и некомпетентен?
Марта Стаут
Знам кога да кажа не и кога да кажа. Поемам отговорност за избора си. Жертвата? Тя отиде другаде. Единственият, който може наистина да ме жертва, съм аз самият и в 99 процента от времето избирам да не правя това повече. Но трябва да продължа да помня ключовите принципи: граници, пускане, прошка, след като почувствам чувствата си - не преди, себеизразяване, обичане на другите, но и любов към себе си.
Мелъди Бийти
Мама има теория, че във всяко семейство някой трябва да се грижи за бъркотията; така работи животът, иначе светът щеше да се вкамени и да замръзне. Във всяко семейство някой се жертва, за да се запази балансът на реда и хаоса и светът да не замръзне в едина точка.
Милена Агус
Хората се прекланят пред силата, даже и жертвите й.
Нагиб Махфуз
Понякога чувствам, че посланието ми не е ясно чуто. Но това не е моя вина, защото чувствам, че става твърде много по отношение на това, че жените са жертви.
Надия Мурад
Не исках хората да ме познават като жертва.
Надия Мурад
Бях само една от стотиците хиляди жертви на Язидите.
Надия Мурад
Работодателите не желаят да наемат жертви, а се опитват да наемат балансирани и гъвкави хора, които не обвиняват другите за тяхното положение.
Найджъл Къмбърланд
Садиста, във всеки случай, не е равнодушен към страданията на жертвите си.
Натали Барни
Самодисциплината изисква способността да се жертва незабавна награда за далечна цел.
Натаниъл Брандън
Когато наистина обичаш някого, никаква жертва не може да бъде твърде голяма.
Никол Джордан
Едва когато всички хора дойдат да участват в познанието, чистата наука, която възприема природата като цяло, в която сетивното е принесено в жертва на безчувственото, ще престане да бъде безразлично към това изкривено отношение на съзнателното същество към несъзнаваната сила.
Николай Фьодоров
Жертвата е екстазът да дадем най-доброто, което имаме, на Този, когото обичаме най-много.
Осуалд Сандърс
Лидерът е човек, който се е научил да се подчинява на дисциплина, наложена отвън, и след това е поел по-строга дисциплина отвътре. Тези, които се бунтуват срещу властта и презират самодисциплината – които избягват строгостта и се отказват от жертвите – не отговарят на изискванията да ръководят.
Осуалд Сандърс
Изтощен човек лесно става жертва на противника.
Осуалд Сандърс
Ей богу, горският хищник е по-добър. Животните ви убиват и ви изяждат. Те не измъчват своята жертва. А когато животното е сито, то си отива в бърлогата.
Пиер Гамара
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
16
Следваща