Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Жертва"
Разумът винаги е жертва на измама на сърцето.
Франсоа дьо Ларошфуко
Без жертви, без усилия и лишения не могат да живее в света: живота - не е градина, в която расте само едно цвете.
Иван Гончаров
Ако започнете със самопожертвование заради онези, които обичате, ще завършите с ненавист към онези, на които сте се принесли в жертва.
Джордж Бърнард Шоу
Мразя, когато жертвите уважават своите палачи.
Жан-Пол Сартр
Смирението винаги трябва да бъде неразривна част от всеки човек, който получава признание, спечелено с кръвта на неговите последователи и с жертвите на приятелите му.
Дуайт Айзенхауер
Обвиняват ме за всяко едно убийство с изключение на списъка на жертвите от световната война.
Ал Капоне
Преди всичко, бъди хероинът на живота си, а не жертва на него.
Нора Ефрон
Жертвите са възможни само благодарение на грешка на противника.
Савелий Тартаковер
Ние сме призовани да бъдем архитекти на бъдещето, а не негови жертви.
Бъкминстър Фулър
Паметта е първата жертва на средна възраст, ако си спомням правилно.
Кандис Бъргън
Свободният свят знае, от горчивата мъдрост на опита, че бдителността и жертвите са цената на свободата.
Дуайт Айзенхауер
Децата бяха предназначени да бъдат подаръци. Физическото проявление на любовта между мъж и жена. И за тази любов може да се носи всякакъв вид жертва.
Стивън Ериксън
Когато хората не обичат себе си особено силно, те се стараят с нещо да се изпълнят. Класическият кавгаджия първоначално винаги е бил жертва.
Том Хидълстън
Надявам се, че ще бъда последната жертва в дългогодишния опит на Китай да третира думите като престъпления.
Лиу Сяобо
Когато изгорих моята китара, това беше като жертва. Можете да жертвате само нещата, които обичате. А аз обичам моята китара.
Джими Хендрикс
Лесно е да убиваш, когато не виждаш жертвата.
Фридрих Дюренмат
Аз не съм жертва на емоционален конфликт. Аз съм човек.
Мерилин Монро
Този, който не е готов да направи жертви никога няма да постигне голям успех.
Наполеон Хил
Детето променя твоят живот във всички аспекти - към добри, разбира се. Жертвите, безусловно, велики, но в замяна ти получаваш много повече. В такъв смисъл аз чувствам, че съм готов да умра, тъй като моят живот продължава в дъщеря ми.
Хийт Леджър
Хората, които гласуват за неудачници, крадци, предатели и измамници, не са жертви. Те са съучастници.
Джордж Оруел
Империализмът е победен в много частични битки. Но той остава значителна сила в света и не можем да очакваме окончателното му поражение, освен чрез усилия и жертви от страна на всички нас.
Ернесто Че Гевара
Ако носите дрехи, които не ви подхождат, значи сте жертва на модата. Трябва да носите дрехи, които ви придават по-добра външност.
Вивиан Уестууд
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
16
Следваща