Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Здраве" - страница 7
Работата е необходима за здравето.
Хипократ
Мисля, че би било голяма трагедия да отделяме медицински ресурси и генетични технологични пробиви за цели, които не са свързани със здравето или медицината, а вместо това са с удовлетворяването на желанията, създадени от потребителското общество.
Майкъл Сандел
Наистина има упражнения в един вид консуматорска етика, които според мен нямат същата морална тежест като медицината или здравето.
Майкъл Сандел
Добрият смях е сигурен признак за духовно здраве.
Максим Горки
Аз съм вегетарианка. И аз считам това за полезно за здравето, тялото и обкръжаващата среда.
Памела Андерсън
За характера на мъжа най-добре съответства здравето на неговата жена.
Сирил Конъли
Бог предпочита вашето здраве и вашето послушание пред вашето покаяние.
Тереза Авилска
Най-важното качество на физическото здраве представлява бодростта на духа. Упадъка на духа е сродна на смъртта.
Уилям Годуин
Аз обичам да спя: това е приятно и напълно безопасно за здравето.
Фран Лебовиц
Главната ми грижа е да съхраня здравето на хората от моята флота, без което не мога да се надявам на успех.
Хорацио Нелсън
Ако виното изчезне от човешкото производство, вярвам, че би причинило отсъствие, провал в здравето и интелекта, празнота, много по-ужасяваща от всички вдлъбнатини и отклоненията, за които виното се счита за отговорно.
Шарл Бодлер
Всяко човешко тяло има своите оптимални тегло и контур, които само здравето и ефективността могат да установят. Винаги, когато се отнасяме към женските тела като към естетически обекти без функция, ние ги деформираме.
Джърмейн Гриър
Чувственото развращение е по-скоро следствие, отколкото причина за влошеното здраве.
Карл Бьорне
Болестта и здравето се подчиняват на едни закони.
Клод Бернар
Осведомеността на болните е не по-малко опасна за здравето от неграмотността на лекарите.
Валентин Домил
Желаейки здраве, имат предвид работоспособност.
Генадий Малкин
С надежда, че щете послуша тия спасителни за вас речи и щете престане отсега нататък занапред да се селите или разбегвате по чужди земи, оставам ваш съотечественик, молитвующ ви здраве и вразумление от Бога.
Георги Раковски
Смехът е полезен за здравето на всички освен за онези, на които се смеят.
Леонид Сухоруков
Ако пържите картоф в растително масло, тогава ефективно пържите зеленчук в маслото на други зеленчуци. И така, къде се прокрадват уникалните, увреждащи здравето свойства - точно? От друга страна, ако печете картофи, това е добре за вас ... хо, хм. Картофи, квантовият зеленчук. Той може да съществува едновременно и като здрав, и като нездрав.
Малкълм Кендрик
Божията дефиниция да вървим добре е уникална, отчетлива, почти ексцентрична. Дефиницията му за уелнес не е свързана със здравето, финансите или сигурността на работата. Не става дума за неизменна защита от капризите и опасностите на един разбит свят. Не става въпрос животът да бъде честен. Става въпрос за приемане.
Марк Бюканан
И все пак около 99% от хората, които имат проблем с яденето на глутен, дори не го знаят. Те приписват влошеното си здраве или симптоми на нещо друго, а не на чувствителност към глутен, което е 100% лечимо.
Марк Хаймън
Докато повечето хора използват месото на кокоса при готвенето, кокосовата вода и олиото също са известни с многобройни ползи за здравето.
Маркус Самуелсон
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
16
Следваща