Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Здраве" - страница 4
Познаването на вашия недостатък е първата стъпка към здравето.
Епикур
Прекомерното запълване на стомаха е вреден за здравето.
Авъл Корнелий Целз
Вашето лично здраве е ваш собствен избор, по целия път.
Мелиса Етъридж
Животът ми в Бруклин беше в постоянна опасност заради лошото ми здраве.
Морис Сендак
Информацията е нужна за здравето и за работата.
Сергей Брин
Този, който има здраве, има надежда; и който има надежда, има всичко.
Томас Карлайл
Знам твърде добре ползите от болестта и недостатъците на здравето.
Блез Паскал
Да бъдеш глупак, егоист и да имаш добро здраве - това са три условия, необходими за да си щастлив. Но ако първата от тях не е достатъчно, останалите са безполезни.
Гюстав Флобер
Депресията е наречена световен проблем номер едно в общественото здраве. Всъщност депресията е толкова широко разпространена, че се счита за обикновена настинка на психиатрични разстройства. Но има мрачна разлика между депресията и настинката. Депресията може да ви убие.
Дейвид Бърнс
Съединените щати трябва да направят всичко, което са в състояние да направят, за да подпомогнат връщането на нормалното икономическо здраве в света, без което не може да има политическа стабилност и сигурен мир.
Джордж Маршал
Щастието - това е добро здраве и лоша памет.
Ингмар Бергман
Здравето не е всичко, но без здраве всичко е нищо.
Артур Шопенхауер
Битката за моето здраве постепенно ме убива.
Ашли Брилиант
Струва пари, за да поддържаш здравето си - много по-скъпо е обаче да се разболееш.
Ашли Брилиант
Блаженството за тялото е здравето, за ума – знанието.
Талес
Това е моята работа, препитанието ми: здравето и благосъстоянието на издателската индустрия. Всички ние сме отговорни за това.
Ан Патчет
В древен Китай даоистите учеха, че постоянната вътрешна усмивка, усмивката към себе си, осигуряват здраве, щастие и дълголетие. Защо? Да се усмихваш на себе си е като да се наслаждаваш на любовта: ти ставаш най-добрият си приятел. Да живееш с вътрешна усмивка означава да живееш в хармония със себе си.
Мантак Чиа
Най-голямата работа, която вършим, са ваксините, тъй като те спасяват живота, а също и семейното планиране. Защото, ако жената може да разпредели ражданията на децата си, това променя всичко за нейното здраве и здравето на детето й.
Мелинда Гейтс
Както знаете, макробиотиката е помогнала на хиляди болни хора; но това е детска градина. Целта на макробиотиката е да станем свободни да променим целия този свят в това, което искаме – нещастие към щастие, болест към здраве, война към мир, нещастие към любов. Когато постигнете тази свобода, вие ставате деца на Царството Небесно.
Мичио Куши
Не работя за дълголетие, работя за поддържане на здравето на хората.
Обри Де Грей
Тайната на здравето както за ума, така и за тялото не е да скърбиш за миналото, да се тревожиш за бъдещето или да очакваш неприятности, а да живееш в настоящия момент мъдро и сериозно.
Парамаханса Йогананда
Доказано е, че вписването на повече активност във вашия ден може значително да подобри здравето ви.
Пиер Дюкан
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
16
Следваща