Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Здраве" - страница 12
Оптимизмът, вярата в човек е неизчерпаем източник на творческа енергия, нервна сила и здраве на учител и ученик. Недоброжелателността е опасно заболяване на душата, което засяга както сърцето, така и нервите.
Василий Сухомлински
Искам да покажа на всички на този свят, че душата е източникът на нашето щастие, сила и здраве. Любовта всъщност идва от душата, от светлината.
Уим Хоф
Любов, защото нищо не е по-добро за здравето от любов, която съответства.
Винисиус ди Морайс
В смехът е гаранцията за здравето не само на един човек, а може би и цялата човешка цивилизация.
Виталий Бабенко
При всички хора потребностите са различни. Но аз мисля, че човек на каквато и възраст да е, винаги иска покой и стабилност. Здраве.
Владимир Етуш
В малки количества виното е полезно и поддържа здравето, но който пие много вино, той е унижен.
Газали
Ние надценяваме несъществени неща като по-хубава кола или къща или дори нематериални неща като броя на нашите последователи в Туитър или начина, по който изглеждаме на снимките ни във Фейсбук. В резултат на това пренебрегваме дейности, които са наистина важни, като прекарване на време с любимите ни хора, подхранване на духа ни или грижа за здравето ни.
Грег Маккюън
Въпреки че са написани цели библиотеки, обсъждащи психични заболявания, психичното здраве рядко се определя.
Даниъл Сийгъл
Здравето и способното тяло са две бижута.
Дарио Фо
Въглехидратите, независимо дали са получени от храни, съдържащи глутен, или от други източници, включително плодове, подсладени напитки и нишестени зеленчуци, са опасни, тъй като са свързани със здравето на мозъка сами по себе си.
Дейвид Пърлмътър
Можем да променим експресията на повече от 70 процента от гените, които имат пряко отношение към нашето здраве и дълголетие.
Дейвид Пърлмътър
В основата на Медицина на единният дух е идеята, че начина, по който възприемаме света "отвън", е проекция на вътрешни карти, които оформят нашите вярвания и ни ръководят как мислим, чувстваме и се държим. Тези карти са несъзнателните програми, които управляват нашия опит в живота и състоянието на нашето здраве. Ключът към оптималното здраве е да надградим тези несъзнателни карти и ограничаващи вярвания, които са ни тласкали към токсичен начин на живот и взаимоотношения.
Алберто Вилолдо
Приятелството, любовта, здравето, енергията, ентусиазмът и радостта са нещата, заради които животът си струва да се живее и изследва.
Денис Остин
За да поддържате добро здраве, трябва да спортувате почти всеки ден - препоръчват се 30 минути, това е, което аз лично правя - и трябва да се храните правилно.
Денис Остин
Наясно съм с опасностите за здравето от разширяването на талията и коремните мазнини: диабет, сърдечни заболявания, инсулт, дори рак.
Денис Остин
Творчеството е на страната на здравето - не е нещото, което ни влудява; това е способността в нас, която се опитва да ни спаси от лудост.
Джанет Уинтерсън
Това, което трябва да направите, е да построите къщата, в която ще живеете. Построявате тази къща, като полагате стабилни основи: чрез изграждане на физическо, емоционално, психическо и духовно здраве.
Джеймс Алтъчър
За да превърна мизерията, болестите и неуспеха в радост, здраве, успех и просперитет, трябва да мисля, говоря и действам по начини, които са точно обратното на това как повечето хора мислят, говорят и действат.
Джеймс Артър Рей
Прошката е пътят към истинското здраве и щастие.
Джералд Джамполски
Същността на африканската криза е основно нейната крайна бедност и следователно невъзможността да мобилизира от собствените си ресурси дори най-малкото минимални ресурси за справяне с някоя от кризите в общественото здраве, пред които е изправена Африка.
Джефри Сакс
Надявам се тогава, че тази книга може да помогне за преодоляване на някои от предразсъдъците към подходите на ума и тялото и за повишаване на осведомеността, че отчитането на ума в здравето всъщност е по-научен и основан на доказателства подход, отколкото разчитането все повече силно върху физически интервенции и лекарства.
Джо Марчант
Ако имате вашето здраве и способността да правите това, което обичате да правите, тогава мисля, че всички сме благословени и затова поддържането на леко сърце е наистина важно.
Джон Асараф
Предишна
1
...
11
12
(Текуща)
13
...
16
Следваща