Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пространство" - страница 4
Концепцията за Кръв и Земя ни дава моралното право да си върнем толкова земя на Изток, колкото е необходимо, за да се установи хармонията между масата от народа и геополитическото пространство.
Рихард Валтер Даре
Винаги ме изненадва, колко незаинтересовани сме ние днес за такива неща, като физиката, пространството, Вселената и философията на съществуването ни, нашата цел, нашата крайна дестинация. Този свят там, навън, е напълно луд. Бъдете любопитни!
Стивън Хокинг
Аз наистина знам какво е направило моето семейство за мене, но те трябва да ми дадат и малко пространство, и да ми позволят да бъда самата себе си. Има някои неща, които бих направила различно.
Ким Уайлд
Журналистика: умението да се справиш с предизвикателството да запълваш пространството.
Ребека Уест
Универсалната природа няма външно пространство.
Марк Аврелий
Всички интелигентни решения на проблеми са обект на едни и същи крайни ограничения - ограничения в пространство, време и материали.
Марвин Мински
Предавани със скоростта на светлината, всички събития на тази планета са едновременни. В електрическата среда на информацията всички събития са едновременни, няма време или пространство, разделящи събитията.
Маршал Маклуън
В затворено пространство човешките взаимоотношения се влошават.
Робърт Шекли
Редовните неща в живота ми сега - тренировки и игра на мачове - всички ще отпаднат. Това ще остави голямо празно пространство и ще трябва да се запълни.
Денис Бергкамп
Всеки човек излъчва в пространството мислите, които го вълнуват, включително и онова, което мисли за себе си.
Наполеон Хил
Защото обект под окото ще изглежда много различен от същия обект, поставен над него; в затворено пространство, много различно от същото в открито пространство.
Витрувий
Бетонът е моментно неоформена материя, търсеща своето естествено завършване, запълваща последните ъгли на позволеното си пространство, намираща форма. Това е възможен материал, надежден в индустриален миксер.
Марк Кингуел
В полето аз съм отсъствието на поле. Винаги е така. Където и да съм, аз съм това, което липсва. Когато вървя, разделям въздуха и винаги въздухът навлиза, за да запълни пространството, където е било тялото ми. Всички имаме причини за преместване. Премествам се, за да поддържам нещата цели.
Марк Странд
Холивуд е специално пространство и благоволението на Фортуна е необходимо тук като въздух.
Мила Кунис
Видът на всеобхватен економичен шпионаж и опити за извличане на информация от всякакви институции са добре документирани, но мисля, че в този контекст има опасност от опростяване и разглеждане на този сектор от кибернетичното пространство като еднопосочна улица.
Миша Глени
Всяка галактика, звезда или човек е временният собственик на частици, които са преминали през ражданията и смъртта на същества в огромни пространства от време и пространство. Частиците, които ни карат да са пътували милиарди години из Вселената; дълго след като ние и нашата планета си отидем, те ще бъдат част от други светове.
Нийл Шубин
В тихите пространства, отворени от продължителното, неразсеяно четене на книга, хората създаваха свои собствени асоциации, правеха свои собствени изводи и аналогии, насърчаваха свои собствени идеи. Те мислеха дълбоко, докато четяха дълбоко.
Николас Кар
Решението да пиша на пълен работен ден означаваше, че не мога да си позволя да купя къща. Един приятел любезно ми предложи да използвам апартамента му в тридесет и шест етажна сграда, пълна с младоженци в южната част на Джакарта. Първоначално работното ми пространство не ми хареса, но пейзажите и всичко, което се случва навън, ми въздействаха магически.
Андреа Хирата
Голямото американско изкуство се нуждае от идеята за непрекъснати пространства, като таванско помещение, което само по себе си е нещо много американско.
Ренцо Пиано
Архитектурата е свързана с обществено пространство, държано от сгради.
Ричард Роджърс
По-големият фокус върху дизайна във всички нови домове ще използва най-добре земята, ще създаде домове и обществени пространства и ще засили структурите на градския живот.
Ричард Роджърс
Имам хора в живота си, разбира се. Някои пишат; някои не го правят. Някои четат; някои не го правят. Някои гледат безразлично в празното пространство, когато говоря глупавите приказки и се разхождам, но те правят убийствени палачинки с парченца шоколад и всичко им е простено.
Роб Търман
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
16
Следваща