Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пространство" - страница 10
Харесваше му самотата на вътрешното пространство, усещането да бъде забравен от света.
Ричард Престън
Технологията е в момента, в който трябва да позволим на множество страни да заемат едно и също спектрално пространство.
Роналд Коуз
Когато проектираме специфичната организация на човешкото тяло в пространството извън него, тогава имаме архитектура.
Рудолф Щайнер
Убедена съм, че основната причина да сме толкова обсебени от ресторантите се дължи на основната ни нужда да излезем от виртуалното пространство в реалното. Няма да излизаме да ядем просто за да споделяме храна; ние сме там, за да седим заедно на една маса, да забавим темпото, да дишаме един и същи въздух.
Рут Райшил
Взрях се в голямото открито пространство над мен. Небето над мен беше доказателство, доказателство, че съм победил. Очите ми горяха срещу светлината; след това, което изглеждаше като дни, заровени под пръст, корени и скали, гледката на звездите беше достатъчна, за да ме трогне до сълзи.
С. Джей-Джоунс
Любовта е прекрасна, съгласна съм. Но октоподите понякога се изяждат, така че тези срещи на сляпо в ограниченото пространство на аквариума, където няма къде да се скрият, ако не се разбират, са много рисковани.
Сай Монтгомъри
Когато се откажете от нещо, трябва да запълните пространството, където е било, и да разберете пейзажа в себе си малко повече.
Саймън ван Буй
Винаги търся повече светлина и пространство.
Сантяго Калатрава
Просто искам да построя най-добрите сгради. Не е за мен, а за сградите, създавайки пространство, където обществото може да се събира и да се чуди на красотата и природата.
Сантяго Калатрава
Мога да запълня моето пространство и тяхното време но нищо не може да запълни тази пустота в сърцето ми.
Сара Кейн
И всички ние сме направени от молекули и в момента препускаме в пространството.
Сара Силвърман
Моята амбиция по отношение на свързаността не е да летя с балони в националното въздушно пространство на други страни, но мечтата ми е да мога да дам възможност на местните предприемачи да имат евтини решения за свързаност.
Сатя Надела
През годините кухните, в които израснах и наоколо, продължиха да ме привличат, като молец към пламък, сякаш можех да си върна невинността, която бях изгубила в това топло, ароматно пространство.
Саша Мартин
Той лежеше там, защото нямаше място в онкологията. В неврологията винаги има място. Неврологичните пациенти умират бързо и отстъпват жизнено пространство на следващата група страдащи, чийто ред е да умрат.
Светислав Басара
Работата на писателя в края на краищата не е да диктува смисъла, а да даде на читателя достатъчно парчета, за да създаде свой собствен задоволителен смисъл. Историята е наистина завършена – и се създава смисъл – не когато авторът добави последната точка, а когато читателят навлезе в историята и запълни това малко двусмислено пространство, завършвайки веригата, оставяйки силата да тече през нея.
Селест Инг
Нуждата от движение е подобна на пристрастяването към хероин. Пространството не ви оставя на мира. Никога няма да каже: ами тоя падна, стига ме тъпчат, остави го, нека си почине. Не! Вместо да стане нищожно за инвалида, пространството непрекъснато му се натрапва, показва привидната си широчина и въпреки това, парадоксално, започва да стяга обръча около теб. След време поне ще разбереш какво си намислил. Същото важи и за олимпийския победител в спринта на 100 метра, и за човека в инвалидната количка, и за морската краставица.
Светислав Басара
Ти обичаше толкова силно и се надяваше толкова много, а след това се оказа без нищо. Деца, които вече нямат нужда от теб. Съпруг, който вече не те искаше. Нищо не остана освен теб, сама и празно пространство.
Селест Инг
Ако искате да разберете, какво става с вас и обкръжаващото пространство учете родният си език...
Сергей Алексеев
Съденето ни пречи да разберем нова истина. Освободете се от правилата на старите осъждания и създайте пространство за ново разбиране.
Стив Мараболи
Предизвикателството, разбира се, е как да създадете среди, които насърчават тези безразборни връзки, във всички подходящи мащаби: в личното пространство на вашия собствен ум; в рамките на по-големи институции; и в информационните мрежи на самото общество.
Стивън Джонсън
Има много потискащи доказателства, че религиозният глас е длъжен да стои настрана от публичното пространство само когато е притиснат от консервативна кауза.
Стивън Картър
Когато превърнем изкуството си в практика, когато направим работното си пространство свещено и влизаме в него ежедневно с уважение и високо намерение, тогава ние издигаме действията си (дори ако се извършват в светската арена на търговията) отвъд егото и над подаръка- дай ми амбиция.
Стивън Пресфийлд
Предишна
1
...
9
10
(Текуща)
11
...
16
Следваща