Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Условие" - страница 6
Важно е да бъдете себе си, винаги и при всякакви условия.
Приянка Чопра
Обичам да посещавам писателски колонии в пасторални условия, където няма какво да се прави, но или да се разхождате, или да четете книга, или да работите върху вашата книга.
Андрю Шон Гриър
Така че историята е плодородна територия за мен и мисля, че бих могъл да се чувствам щастлив с всеки период от историята, при условие че разполагам с подходящите източници и необходимото време за първоначалните изследвания.
Роуз Тримейн
В крайна сметка искаме да използваме мечтата, за да се освободим от всички относителни условия, а не просто да ги подобрим.
Тензин Уангял Римпоче
Работя в много труден район на Великобритания. Там, където живея и работя, няма много надежда от социологическа гледна точка, има всякакви условия на бедност и лишения и така нататък, аз наистина вярвам, че посланието за Божието царство е за места като това.
Н. Т. Райт
Разликата между настоящите условия и бъдещата ви визия трябва да бъде фокусът ви.
Тони Джери
За мен справедливостта е основното условие на човечеството.
Уоле Шоинка
Състоянието на жените в ислямските общества като цяло също е далеч от желателно. Трябва обаче да признаем, че има разлики. В някои страни условията са много по-добри, а в други много по-лоши.
Ширин Ебади
Няма тайна как да постигнете просперитет. Вселената ни подкрепя и възнаграждава за поемането на рискове за неща, които имат значение за Вселената. Когато си спомним това, мистериите за просперитета изчезват и просперитетът остава обяснен. Тогава просперитетът ще се прояви лесно, при условие че Вселената се съгласи, че правим правилните неща в живота си, за да заслужим този просперитет.
Ърни Зелински
Ако при нормални условия е важно умението, което има значение, в такива екстремни ситуации духът е този, който спасява.
Валтер Бонати
Обичам романа на "Английският пациент"; Мисля, че това е дълбоко красив роман. Обичам филма на "Английският пациент"; Мисля, че това е изключително красив филм. И те са напълно различни. Приемате всеки при свои условия и това е нещо като идеалното.
Айлет Уолдман
Това е едно от най-строгите условия за започване, че окултните знания никога не могат да бъдат продавани или използвани за печалба.
Дайън Форчън
Човешката свобода не е илюзия; това е обективно явление, различно от всички други биологични условия и срещано само в един вид - ние.
Даниъл Денет
В големите организации има отделни функции. Правя това; ти направи онова. Плувам в моята лента; плувате в своята лента. Това може да бъде много ефективно за определени процеси и при определени стабилни условия. Но не работи при нестабилни условия.
Даниъл Пинк
Липсата на увереност, понякога редуваща се с нереалистични мечти за героичен успех, често води до отлагане и много изследвания предполагат, че прокрастинаторите са самоинвалиди: вместо да рискуват да се провалят, те предпочитат да създадат условия, които правят успеха невъзможен, рефлекс, който разбира се създава порочен кръг.
Джеймс Суровецки
В условия на несигурност хората, както и другите животни, се събират заедно за защита.
Джеймс Суровецки
При равни равни условия, оставянето на хората да вземат решения сами, ще доведе до по-интелигентни резултати, колективно, отколкото разчитането на правителствени плановици.
Джеймс Суровецки
Основното условие на детството е безсилие.
Джейн Смайли
Да се надяваме при най-екстремните обстоятелства е акт на непокорство, който позволява на човек да живее живота си според собствените си условия. Част от човешкия дух е да издържиш и да дадеш шанс на чудото да се случи.
Джеръм Групман
Адам Смит имаше един изключително важен триумф: той постави в центъра на икономиката систематичния анализ на поведението на хората, преследващи своя личен интерес в условията на конкуренция.
Джордж Стиглър
Вдъхновението изисква активното сътрудничество на интелекта, съчетано с ентусиазъм, и при такива условия се раждат прекрасни концепции, с всичко отлично и божествено.
Джорджо Вазари
Офисът е романтичен фактор, защото винаги сте около човека, на когото се влюбвате. Няма измъкване и може би няма желание да избягате от тези условия на тенджера под налягане. И има автоматична поредица от неща, за които трябва да говорите през цялото време.
Джошуа Ферис
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
16
Следваща