Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Слава" - страница 12
Вашият живот ще се промени, когато се помирите със своята сянка. Гъсеницата ще се превърне в спираща дъха красива пеперуда. Вече няма да се налага да се правите на някой, който не сте. Вече няма да се налага да доказвате, че сте достатъчно добри. Когато прегърнете сянката си, вече няма да ви се налага да живеете в страх. Намерете даровете на вашата сянка и най-накрая ще се насладите с цялата слава на истинското си аз. Тогава ще имате свободата да създадете живота, който винаги сте желали.
Деби Форд
Има само две средства - пари и слава. Притежавайки едното или другото, можеш да имаш всеки мъж, когото си пожелаеш.
Джаклин Сюзан
Просто мисля, че е страхотен свят да разказваш истории, да разказваш страхотни истории: пари, секс, слава и скандал. Това са страхотни теми за работа.
Джеймс Фрей
Нашият дълг се намира в разкритата Божия воля в Писанията. Нашето доверие трябва да бъде в суверенната воля на Бог, тъй като Той работи в обикновените обстоятелства от нашето ежедневие за нашето добро и Неговата слава.
Джери Бриджис
Както вече казах, при нас на Кей Пакс, слава Богу, няма религия.
Джин Брюър
Тя се стремеше да се промени, но беше, но все пак беше трудно да се откаже от славата на предишните си уверености, от вярата си в страстта и отдаването и съблазнителната сила да се поддаде на склонността.
Джоана Тролъп
Вкъщи в безопасна, стабилна Йордания, тези мъже бяха привлечени от организации, които предлагаха начин да преживеят славата на афганистанската кампания чрез вечна свещена война срещу враговете на исляма.
Джоби Уорик
На едно ниво посланието на книгата на Рут е, че животът на благочестивия не е права линия към славата, но те стигат дотам.
Джон Пайпър
Моят тревожно парадоксален мисловен процес може да се обобщи по следния начин: Слава Богу, не вярвам в тайните владетели на света. Представете си какво биха направили тайните владетели на света, ако го направя!
Джон Ронсън
Бог се прославя не само от това, че се вижда Неговата слава, но и от това, че се радва.
Джонатан Едуардс
Краят на творението е, че творението може да прослави [Бог]. Какво е прославянето на Бога, освен радостта от тази слава, която той прояви?
Джонатан Едуардс
Безумието обича мъченичеството на известността и славата.
Джордж Байрон
Политика, блясък, слава - всички те са смесени заедно и винаги са били.
Джос Уедън
Фактът е, че славата предшества дори епохата на киното. Винаги е имало слава, винаги е имало пещерния човек, който е по-хубав или е убил по-голям лъв, или някой е започнал история за един човек.
Джос Уедън
Имам късмета да бъда това, което съм! Слава богу, не съм просто мида или шунка или мръсен буркан с кисело сладко от цариградско грозде! Аз съм това, което съм. Това е страхотно нещо.
Доктор Сюс
Трагедията е цената на славата.
Доминик Венер
Да, напълно е добре да използвате магическите си способности и знания, за да напреднете на този физически план, да получите пари, приятели, любов и слава. Често казвам на хората, че на Запад е трудно да бъдеш духовен, когато се чудиш откъде ще дойде следващото ти хранене или как ще издържаш семейството си.
Доналд Майкъл Крейг
Видях недостатъците на славата като дете. Не беше за мен.
Дънкан Джоунс
Славата и аз просто не вървим заедно. Тя не винаги е справедлив процес.
Едгар Хилзенрат
Славата е по-разрушителна от ръждата.
Едуард Нортън
Аз съм в тази индустрия не заради някакви пари или някаква слава. А за възможността да преживея различни животи, превъплъщавайки се в съвършено различни хора.
Едуард Нортън
Слава богу, че имаше хора, които бяха доволни от нищо, помисли си Джулия, за да могат хората като нея (и всички останали, които някога е срещала) да имат повече.
Едуард Сейнт Обин
Предишна
1
...
11
12
(Текуща)
13
...
17
Следваща