Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Личност" - страница 5
Шегуването е част от моята личност, точно това, което съм.
Новак Джокович
Вместо ярки личности Америка се управлява от крупни, но безлики корпорации и финансови фондове.
Оливър Стоун
Информацията определя вашата личност, вашите спомени, вашите умения.
Рей Кързуайл
Дълбоко обожавах майка си. Тя беше необикновена личност, дори и заради предразсъдъците, които вероятно ще имам. Тя беше красива, забавна, невероятно разработваща неща в комични пропорции и екстравагантна във въображението си.
Андрю Моушън
Светският човек е безумен от гледна точка на духовната личност.
Робърт Търман
Ние получаваме правата си от нашия Създател като личности. Затова всеки индивид трябва да се третира по един и същи начин.
Рон Пол
Много от младото поколение познават името ми по неясен начин и го свързват с гротескни изобретения, но не вярват, че някога съм съществувал като личност. Те мислят, че съм нечовек, просто име, което означава заплетена мрежа от тръби или жици или струни, които предполагат машини. Моето име за тях е като вита стълба, телешки котлети, бръснарски сърбеж - термини, които ви дават непосредствена представа за това какво означават.
Руб Голдбърг
Философията на свободата трябва да изхожда от опита на мисленето, защото именно чрез този опит на мислене човек открива собственото си Аз, намира своите носения като независима личност.
Рудолф Щайнер
Обичам идеята за ритуал. Аз съм много ритуализирана личност. Трябва да измия лицето си два пъти, а при второто измиване, преди да изплакна, си мия зъбите, след това изплаквам, после махам, след това слагам овлажнител. Ритуална съм. Еврейството е много ритуално.
Сара Силвърман
Поетът не е публична личност. Един поет трябва да се чете и да не се вижда.
Сесил Дей Луис
Започнах да се чудя, може ли наистина да се напише биография на заболяване? Но открих, че мисля за рака като този герой, който живее от 4000 години и исках да знам какво е неговото раждане, какъв е неговият ум, неговата личност, неговата психика?
Сидхарт Мукхърджи
От толкова дълго време живея на ръба на невидим свят. Понякога се чувствам като разпръснатите отломки, останали след като личността е паднала от небето.
Стив Разник Тем
Най-безнадеждното дело на света е да опиташ да определиш характера на човек. Всеки индивид е плетеница от противоречия, колкото по-надарена е личността.
Теодор Драйзер
Тези дни изглеждаме по-обвързани с нашите шефове от всякога. Ние дори идентифицираме себе си с работата, която вършим: "Какво работиш?" е първият въпрос, който си задаваме на партита, сякаш длъжността може да изрази фундаментална истина за нашата личност.
Том Ходжкинсън
Беше естествено да разглеждаш себе си като личност. Проблема беше в това, че трябва да представиш себе си като част от нещо голямо.
Уентуърт Милър
Рядко използвам митологията заради себе си, защото като театрална личност митологичните фигури всъщност са човечество до девета степен, а митологията на Йоруба в частност има очарование да бъде една от най-хуманизираните митологии в света.
Уоле Шоинка
Не се смятам за енигматичен, но не прекарвам много време в размишления за публичната си личност.
Фил Найт
Когато взех курса по предприемачество в Станфорд, първата лекция беше за предприемача и неговата личност. Те го описват като различен от бизнесмен, който е цялостен научен мениджър.
Фил Найт
В момента чета Евангелията и не мога да намеря доказателства за вида на Христос, който хората изглежда са измислили и създали. Няма доказателства за Христос, кротък и кротък. Мога да намеря Христос състрадателния, нежния, но също така намирам много темпераментен, агресивен, страстен и често ядосан мъж през много време. Ще изберем човек с такава широта, който е огромна фигура. Вярвам, че Христос е живял като личност. Не мисля, че това може да се оспори.
Франко Дзефирели
Можете да се качите в много елегантна кола и да знаете всичко за двигателя, но когато шофирате в тази кола, усещате този прилив. По същия начин мисля, че колкото повече знаете за любовта, толкова повече можете да й се насладите. И това, че знаете за вашия тип личност, кой сте и с какъв човек си имате работа, ви дава страхотна опора.
Хелън Фишер
Вие сте свободни да изберете какво искате да направите от живота си. Нарича се свободна личност или свободна воля и е ваше рождено право.
Шон Кови
Мисля, че най-много се гордея с това, че разбрах как да съществувам и като креативна личност и артист, и като бизнесдама и мениджър. Защото тези две неща не вървят заедно.
Шонда Раймс
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
17
Следваща