Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Личност"
Аз използвам късове и частици от други личности, за да сформирам своята собствена.
Кърт Кобейн
Аз съм дълбоко повърхностна личност.
Анди Уорхол
Дрехата е най-простото средство за разкритие на личността.
София Лорен
Колкото по-умен е човекът, толкова повече оригинални хора намира. Обикновените личности не намират разликата между хората.
Блез Паскал
Обожавам простите удоволствия, те са последно убежище на сложните личности.
Оскар Уайлд
Смисълът на това да сте жив е да се превърнете в пълноценната личност, каквото е вашето предназначение.
Опра Уинфри
Знаменитостта е личност, която е известна заради своята известност.
Даниел Бурстин
Едно произведение на изкуството не означава нищо за обществото. То е важно за личността.
Владимир Набоков
Артист е човекът на действието, независимо дали той създава личност, открива способ за нещо или намира изход от заплетена ситуация.
Джоузеф Конрад
Човек е личност, защото разпознава другите като личности.
Дезмънд Туту
В брачния живот съчетаната двойка трябва да образува нещо като единна морална личност.
Имануел Кант
Аз дадох живота си, за да стана тази личност, която съм сега! Заслужаваше ли си да платя тази цена?
Ричард Бах
Всеки от нас сам закачва цена на личността си; човек бива велик или малък в зависимост от собствената си воля.
Самюъл Смайлс
Стилът е отражение на Вашето отношение и вашата личност.
Шон Ашмор
Почти невъзможно е да станете образована личност в една страна, толкова недоверчива към независимото мислене.
Джеймс Болдуин
Философският антрополог... може да познава целостта на личността и чрез нея цялостта на човека само когато той не оставя своята субективност навън и не остава незасегнат наблюдател.
Мартин Бубер
В човешката личност има нещо, което се възмущава от нещата, които са ясни и обратно, нещо, което е привлечено от пъзели, енигми и алегории.
Стенли Кубрик
Известна личност е всяка добре-позната телевизионна или филмова звезда, която изглежда така сякаш прекарва повече от два часа, работейки по косата си.
Стив Мартин
Считам, че да играеш роля означава, колкото може по-далеч да излезеш от смият себе си. Да си вземеш отпуск от своята личност. Да станеш друг, и да влезеш в кожата на друг човек.
Хийт Леджър
Отделната личност може морално да се поквари, но народът никога.
Юлиус Фучик
По-добре раздвоение на личността, от колкото въобще да нямаш личност.
Карл Лагерфелд
Най-интересните личности винаги са тези, които няма какво да правят: деца, медицински сестри, полицаи и актьори в 11 часа сутринта.
Кристофър Морли
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
17
Следваща