Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Труд" - страница 13
Има проста доктрина. Извън любовта на човека най-святото нещо, което може да даде, е неговият труд. Трудът е много ценно нещо, което имате и по всяко време можете да комбинирате труд и любов, наистина сте се справили.
Джеймс Карвил
Знаех, че ръчният труд не е кариерата за мен.
Джеймс Карвил
Каквото и да направих, винаги имаше някой, който беше по-добре квалифициран. Те просто не си направиха труда да го направят.
Джеймс Мичънър
Стойността на дадена валута в крайна сметка е това, което някой ще ви даде за нея - дали в храна, гориво, активи или труд. И това винаги и навсякъде е субективно решение.
Джеймс Суровецки
Двадесет хиляди работници на компанията са най-добре платените в бранша, но компанията има най-ниските разходи за труд на тон стомана, води индустрията в замяна на капитала, има най-ниския финансов ливъридж от всяка голяма стоманена компания и е платила 142 последователни дивиденти. Задържането на правилните хора настройва компанията да прави много повече с по-малко.
Джейсън Дженингс
Някаква жена някога брои ли зърната от реколтата си и казва: Достатъчно добре? Или винаги човек мисли за това какво повече би могъл да положи, ако трудът беше по-труден, амбицията по-голяма, изборът по-мъдър?
Джералдин Брукс
Добрият добив не идва без страдание, не идва без борба и труд, и да, загуба.
Джералдин Брукс
В измамата на нашите сърца, ние понякога играем с изкушение, като забавляваме мисълта, че винаги можем да се изповядаме и по-късно да поискаме прошка. Подобно мислене е изключително опасно. Божият съд е безпристрастен. Той никога не пренебрегва нашия грях. Той никога не решава да не си прави труда, тъй като грехът е само малък. Не, Бог силно мрази греха, когато и където го намери.
Джери Бриджис
Всеки труд възвисява човек.
Александър Куприн
Теорията за определянето на заплатите на свободния пазар е просто специален случай на общата теория за стойността. Заплатите са цената на труда.
Джон Хикс
Никога обаче не използвам преки пътища. В моето обучение няма път на най-малко съпротивление. Това, което правя, се равнява на тежък физически труд, дисциплиниран мърморещ труд. След като си позволите да правите компромиси, вие сами се проваляте. Може да успеете да заблудите някои хора, но никога не можете да заблудите себе си. Вашият най-тежък критик е този, с когото се изправяте всяка сутрин в огледалото.
Дийн Карнасис
Тежкият труд на жената от селото я изненада. И мъжът, разбира се, работи, но жената винаги получава два пъти повече, дори при нещастия и обиди.
Дмитрий Мамин-Сибиряк
Вярвам, че физическият труд придава достойнство, основополагащо за всички човешки същества, благородство, което се разрежда от скучното ежедневие. Възвръщам това благородство, когато дойда тук.
Долорес Редондо
- Още никой не е умрял от честен труд.
Ева Фьолер
Работата в шоу бизнеса е каторжен труд независимо от това, имаш ли талант или не, имаш ли харизма или не.
Александър Цекало
Имплицитна в погледа на тези очи, силата на онези ръце, беше историческата заплаха на труда от насилие срещу капитала.
Едмънд Морис
В Голямата депресия заетостта и инвестициите бяха ниски, защото институциите на пазара на труда и индустриалните политики се промениха.
Едуард Прескът
Това, от което се нуждаем, е много по-голяма гъвкавост за пазарите на труда.
Еманюел Макрон
Не виждам в бъдещето и не мога обективно да оценя това, което съм направил в миналото. А субективно, честно казано, аз съм доволен от всичките ми работи. Във всеки филм е вложен много труд, и аз не мога да назова един или даже десет, които считам за най-добри. За мен те са, като деца - всички са хубави.
Енио Мориконе
Като президент баща ми ще промени трудовото законодателство, въведено, когато жените не бяха значителна част от работната сила. Той ще направи грижите за деца достъпни и приемливи за всички. Той ще се бори за равно заплащане за равен труд и аз също ще се боря за това, точно до него.
Иванка Тръмп
Желание плюс цел, плюс упорит труд, плюс страхотни резултати - и вие задължително ще успеете.
Игор Ман
С гениален талант само великите работници могат да достигнат в изкуството абсолютно съвършенство. Това е скромната способност на труда да бъде база на всеки гений.
Иля Репин
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
17
Следваща