Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стан" - страница 7
Избирам да се чувствам оптимистично, защото не мисля, че мога да стана от леглото, ако не го направя.
Кери Уошингтън
Никога не съм се опитвал да скрия факта, че е моята цел е да стана най-добрият.
Кристиано Роналдо
Не мога да се сетя за нещо, което отказах, което стана голямо и успешно.
Кристина Ричи
Мода е това, което обичам от детството си. Аз исках да стана дизайнер и рисувах през цялото време.
Лили Колинс
Първоначално исках да бъда учител, а след това щях да стана инженер и да строя мостове и магистрали, но доста скоро отидох в света на бизнеса. Никога не съм успял да бъда учител, освен по различен начин.
Луис В. Герстнер
За съжаление вече стана очевидно, че нашата технологичност задмина нашата хуманност.
Алберт Айнщайн
Няма съмнение, че да стана майка беше най-великото нещо, което някога съм правила.
Ким Бейсингър
Бих искал да продуцирам, режисирам, напиша сценария, аранжирам и играя главната роля в един филм, по начина, по който Чаплин го правеше. Ще направя това преди да стана на 30.
Еди Мърфи
Лари Кинг: Какво стана с подводницата?Владимир Путин: Тя се удави.
Владимир Путин
Животът стана по-весел, живее се по-весело...
Йосиф Сталин
Когато започнах да обичам себе си, осъзнах, че моят ум може да ме разстрои и да ме разболее. Но когато го свързах със сърцето си, той ми стана ценен съюзник. Сега наричам тази взаимовръзка "мъдрост на сърцето".
Чарли Чаплин
Да простиш не означава да забравиш; да простиш означава със състрадание, с болка в душата да кажеш: когато дойде Страшният съд, аз ще стана и ще кажа: не го осъждай, Господи.
Антоний Сурожски
На мен ми стана ясно, че изкуството е начинът, по който мога да оцелея.
Морис Сендак
Малко по малко моята специалност стана нещастна любов.
Станислав Лем
Обсебен съм от футбола. В детството си мечтах да стана знаменит футболист, но на една от тренировките си счупих кракът. Ако бях кон, трябваше да ме застрелят...
Антонио Бандерас
Първоначално той предпочиташе да бъде инкогнито, но мина време, и инкогнито стана негова същност.
Филип Рот
Самотата, самото състояние, което поддържаше индивида срещу и извън неговото общество, стана технически невъзможно.
Херберт Маркузе
Когато за пръв път започнах да пиша Мъжката страна, всичко, което имах, беше гласът на главния герой. Той ме заинтригува и желанието ми да искам да го познавам и неговия свят стана почти натрапчив.
Хишам Матар
Понякога се чудя дали щях да стана писател, ако не се беше случило това, което се случи с баща ми.
Хишам Матар
Бях успокоен от факта, че не се стремях да стана някой. И, несъмнено аз преуспях в това.
Чарлз Буковски
Ти стана важна част от моят живот, и това няма да се случи отново.
Айн Ранд
Той стана поет - за математика не му достигаше фантазия.
Давид Хилберт
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
17
Следваща