Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стан" - страница 6
Истинската причина, поради която исках да порасна, основната причина, поради която бях готова дори да помисля да стана възрастен, беше, за да мога да имам толкова домашни любимци, колкото исках.
Бетси Байърс
Когато Елтън Джон изпя дует с белия рапър Еминем по телевизионно предаване "Грами", рапът стана мейнстрийм. Последваха масивни родителски главоболия.
Бил О'Райли
Исус от Назарет беше най-известното човешко същество, което някога е живяло на тази планета, той нямаше инфраструктура и никога не е правено. Той нямаше правителство, нито пиар, нито пари, нито структура. Той нямаше нищо, но стана най-известното човешко същество някога.
Бил О'Райли
Никога не съм имал намерение да стана професионален пилот. Но тъй като станах по-любопитен към самолетите и, добре, не като Джон Траволта, осъзнах, че единственият начин, по който някога ще летя с джет, е ако си намеря работа.
Брус Дикинсън
Когато тялото ми стигне до точката, в която вече не мога да функционирам или да чувствам благодарност, тогава ще го напусна и ще стана благодарен отново. Но дотогава ще оценявам това, което имам и няма да хленча за това, което нямам. Ще се чувствам благословен от живота и възможността да помогна на другите да видят, че и те са благословени.
Бърни С. Сийгъл
Тал стана световен шампион, без да умее да играе. Сега се научи и повече няма да стане.
Виктор Корчной
Би било интересно да се поинтересуваме колко пъти съществен напредък в науката за първи път стана възможен от факта, че границите на специалните дисциплини не бяха спазени... Преминаването е една от най-успешните техники в науката.
Волфганг Кьолер
По странен начин очаквах Русия да стане по-скоро Америка, тъй като Съветският съюз се разпадна, но обратното е вярно. Америка стана по-скоро като Русия: клептократично общество.
Гари Щейнгарт
-Тези моменти бяха чудни и божествени, случаи, когато завесата между небето и земята се разкъса и цялото човечество стана свидетел на чудото на ефирните същества.
Даниел Трусони
Винаги съм казвал на семейството си, че искам да стана актриса, и аз го направих.
Джакий Хари
Нахлуването в Ирак беше ужасна грешка по начини, които оттогава стана трудно да се оспорват.
Джейкъб Уайсбърг
Животозастраховането стана популярно едва когато застрахователните компании спряха да го подчертават като добра инвестиция и вместо това го продадоха като символичен ангажимент на бащите към бъдещото благосъстояние на техните семейства.
Джеймс Суровецки
Исках да стана писател, който имаше влияние. Исках и все пак казвам същото, искам да пиша книги, които променят живота на хората, променят начина, по който мислим и живеем, четем и пишем. Искам да пиша книги, които се четат след 50 или 100 години.
Джеймс Фрей
Винаги търся характери които да променят, понеже искам да стана по-добър като актьор и човек.
Джефри Дийн Морган
Собственият ми баща винаги е казвал, че мярката за човек не е колко пъти или колко силно е бил съборен, а колко бързо се е изправил. Обещах си, че ще стана и ще изляза от този провал по-добре, тъй като съм го преживяла. Щях да оправдая очакванията, които имах за себе си. Щях да бъда такъв мъж, който исках да бъда.
Джо Байдън
Леонардо да Винчи беше човек с царствен дух и огромна широта на ума; и името му стана толкова известно, че не само че беше ценен приживе, но репутацията му издържа и стана още по-голяма след смъртта му.
Джорджо Вазари
Знам само, да бъда актриса. Но ако бях научила пеене по-рано, щях да стана певица.
Джухи Чавла
Аз нямам право да бъда недоволен на живота и когато стана сутрин с лошо настроение, ругаейки себе си. Защо как мога да бъда недоволен, когато небето ти е подарило още един ден и нови възможности.
Дмитрий Дюжев
Мисля, че насилието срещу жени в Америка е станало обичайно - стана абсолютно приемливо.
Ева Енслър
Когато бях на 13, влязох в семинарията с надеждата да стана свещеник. Но често се оказвах, че помагам на монахините в кухнята и така открих страстта си към готвенето. Започнах да култивирам своите умения и стремежи на 15-годишна възраст, когато започнах първото си чиракуване.
Жоел Робушон
Ето едно място, където можех да разбера кой съм и какво ще стана. И това беше обществената библиотека.
Йежи Кошински
Вярно е, бях хакнал в много компании и взех копия на изходния код, за да го анализирам за грешки в сигурността. Ако можех да намеря грешки в сигурността, бих могъл да стана по-добър в хакването на техните системи. Всичко беше към това да стана по-добър хакер.
Кевин Митник
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
17
Следваща