Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стан" - страница 5
Благодарение на Сад, еротиката стана едно от направленията на философията на абсурда.
Албер Камю
Моята майка ми каза, че аз задължително трябва да стана актьор и ми забрани да играя футбол, борба и тем подобни.
Майкъл Кларк Дънкан
Един човек, прелъстен от свещеничеството, говореше: Трябва да стана свещеник, дори ако това ми струва спасението на душата.
Никола дьо Шамфор
За да остана там, където съм - и искам да го направя - трябва да остана всеотдаен, както преди да стана номер 1.
Новак Джокович
Прегърнах, мисля, процеса да стана номер 1 в света, който беше дълъг и труден, но в крайна сметка е по-сладък.
Новак Джокович
Стана необходимо да се разруши градът, за да се спаси.
Питър Арнет
Трябваше да продам къщата си и да направя много жертви, за да стана писател, и е гадно да не ме вземат на сериозно.
Пол Клийв
Тъй като в момента огънят ни беше изчерпан, а врагът настъпваше с копия и копия, позицията стана неустойчива; палатката беше почти разбита от бухалки и ако бяхме оплетени в нейните гънки, трябваше да бъдем убити без силата на съпротива.
Ричард Франсис Бъртън
Чувството на глад и чувството на самота се сляха, докато не стана трудно да ги различим.
Роб Шефийлд
Винаги казвам на хората, че съм станал писателка не защото съм ходил на училище, а защото майка ми ме е водила в библиотеката. Исках да стана писателка, за да мога да видя името си в каталога с карти.
Сандра Сиснерос
Написах във "Войната на изкуството", че мога да разделя живота си спретнато на две части: преди да стана професионалист и след това. След е по-добре.
Стивън Пресфийлд
Много исках да стана музикант, но се оказа, че нямам чувство за време.
Том Перота
Да стана щастлив - това е най-радикалното решението, което някога съм приемал в своя живот.
Антъни Кийдис
Позволете ми да стана някого, който не е бил за мен.
Уентуърт Милър
Не мога да кажа, че всъщност някога съм решил да стана писател. Някак ми се прокрадна.
Уилям Ландей
Принудих се да мисля каква е новата концепция и ми стана ясно, че това е риск, не само в технологиите и екологията, но и в живота и заетостта.
Улрих Бек
Тази много индивидуалистична форма на протестантско християнство, която стана толкова основна в английския, а след това и в американския живот, до голяма степен е отговорна за историческия успех на Великобритания и Америка.
Уолтър Ръсел Мийд
Винаги съм мечтал да летя, а най-евтиният начин е да стана парашутист.
Феликс Баумгартнер
Да стана икономист не беше моя детска мечта.
Хари Марковиц
Нямам никакъв страх от смъртта. Аз обаче имам необикновен страх да не стана зависим от други хора. За мен това е най-тежкото изпитание, а не смъртта.
Хюстън Смит
Тя отговори, като стана и първо го целуна, хвана бузите му, затвори очи и се почувства сигурна като кости и дълбоко като кръв, че е намерила своето място.
Шанън Хейл
Когато Нобеловият комитет избра да ме почете, пътят, който бях избрала по собствена свободна воля, стана по-малко самотен път, който трябва да следвам.
Аун Сан Су Чи
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
17
Следваща