Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стан" - страница 4
Баща ми осъзна, че за мен да стана издател в неговата фирма щеше да е краят на фирмата!
Дик Бруна
Как стана толкова късно толкова скоро?
Доктор Сюс
Поне веднъж седмично се опитвам да имам един ден, в който нямам нищо планирано, за да мога да стана и да се върна в леглото, да лежа наоколо и да презареждам батериите си.
Долф Лундгрен
Не искам да правя типа писане, където рецитирам биография, родителство и образование. Искам да стана от думите на страницата и да направя нещо, да нараня някого.
Дон ДеЛило
Това, което войната направи, ми даде възможност за три години непрекъснато четене и в хода на четенето се убедих, че трябва да стана икономист.
Дъглас Норт
Музиката стана лечител за мен.
Ерик Клептън
В началото на ХХ век стана свидетел на срива на механистичната теория дори в рамките на физиката, науката, където тя беше най-успешна... Относителността пое контрола в областта на физиката и науката за квантовата теория в микрофизиката... С оглед на паралелното развитие във физиката, химия, биология, социология и икономика, много клонове на съвременните науки станаха... "науки с организирана сложност" - тоест системни науки.
Ервин Ласло
Аз живея заради това да стана световен шампион. Искам да бъда веднъж, два, три пъти.
Жил Вилньов
Ловът стана задължителен атрибут на властта. Идеален начин за това, да се решават въпроси и за всичко да се договаряш, докато никой не те гледа. Чиновническо бягство.
Алексей Навални
Под зловещата сянка, която Втората световна война и свързаните с нея обстоятелства хвърлиха върху света, мирът стана толкова важен за цивилизованото съществуване, колкото въздухът, който дишаме, за самия живот.
Кордел Хъл
Повече от всичко на света ми се иска да стана безотговорен идиот, каквито се явяват много от моите приятели. Но когато мисля за последствията от такова поведение, разбира че едва ли мога да си го позволя.
Леонардо ди Каприо
Моята цел номер 1 е да стана успешна певица и да споделя подаръка си със света.
Лиа Лабел
Като тропическа буря, аз също може един ден да стана "по-добре организиран".
Лидия Дейвис
Подобно на майка ми, винаги съм казвала: "Ще си оправя живота един ден". Когато я видях да умира, без да изпълни мечтите си, стана ясно, че моето време е сега или може би никога.
Лиз Мъри
И тогава се появи нов екран, такъв, който никога не бях виждал преди, дори не бях чувал за него. Това ми даде избор. Аз самият можех да стана новият Властелин на мрака или бих могъл да залагам и да се прераждам. Избрах разумно.
Лори Халсе Андерсен
Всъщност реших да стана актриса, защото срещнах един приятел и видях колко чудесен е животът му. И си помислих "О, боже, можеш да пътуваш, можеш да си свободна, да правиш каквото си искаш – сам си си шеф. А после срещанах един актьор, в когото се влюбих.
Леа Седу
Войната стана такъв разкош, какъвто могат да си позволят само малките нации.
Хана Аренд
Не съм длъжна да бъда имитация на бяла жена от Холивудски тип, какъвто се надяват да стана. Аз съм себе си и не мога да бъда като никой друг.
Лина Хорн
Не се боя да стана глупачка в очите на другите, от това никой не е застрахован.
Анджелина Джоли
Никога не съм мечтала да стана известна. Исках живота ми да бъде изпълнен с творчество, и това е съвсем друго.
Пенелопе Крус
С времето модата стана част от моята ДНК.
Роберто Кавали
Модата стана такава, каквато и да е. Не мисля, че са останали камъни, които да се обърнат.
Вивиан Уестууд
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
17
Следваща