Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стан" - страница 3
Изненадан съм, че не мога да си спомня дали желанието ми да стана министър се превърна в желание да водя по-войнствения живот на мисионера, чрез бавен процес или внезапно.
Пиер Лоти
Направих много сквернословия. Най-вероятно това се дължи на бедността на речника ми. Предполагам, че аз никога няма да стана истински красив. Но знаете ли какво? Да вървят по дяволите това.
Пол Бетани
Считам, че икономическата теория стигна до момент в своето развитие, когато апелът към количествените емпирични данни стана по-необходим от всякога. В същото време анализите му достигат степен на сложност, която изисква прилагането на по-рафиниран научен метод от използвания от класическите икономисти.
Рагнар Фриш
Баща ми беше полицай, преди да се пенсионира. Един от братята ми също е полицай и мисля, че някак се очакваше да направя нещо по тези линии, като да стана пожарникар или нещо подобно.
Райън Рейнолдс
Ислямофобията стана толкова масова в тази страна, че американците са обучени да очакват насилие срещу мюсюлманите - не да го извиняват, но да го очакват. И това се случи, защото в тази страна имате ислямофобска индустрия, посветена на това да накара американците да мислят, че има враг вътре.
Реза Аслан
Характерът на Вашингтон беше твърд като скала. Той дойде да защитава новата нация и нейните републикански добродетели, поради което той стана първият ни президент с единодушен избор.
Стивън Амброуз
Стана ми мисията да спра безумието на дивите котки като домашни любимци.
Типи Хедрен
Общият ми опит в училище беше смесен, с повече тъмнина, отколкото светлина. Точно както стана моят образ на обществото.
Тумас Транстрьомер
Но след това съвсем скоро стана ясно, че отговорът на война срещу тероризма, първоначално замислен в метафоричен смисъл, започна да се приема все по-сериозно и доведе до водене на истинска война.
Улрих Бек
На 100 процента съм сигурен, че ще стана наистина добър пилот на хеликоптер.
Феликс Баумгартнер
Нека ти кажа - когато стоях там на върха на света, ти стана толкова смирен. Вече не мислите за счупване на рекорди, не мислите за получаване на научни данни - единственото нещо, което искате, е да се върнете живи.
Феликс Баумгартнер
Не изпитвам интерес към Шекспир и всичките тези английски безсмислици...просто исках да стана известен, а всичко останало е глупост.
Антъни Хопкинс
В детството си аз исках да стана пианист в бордей или политик. Разликата, да си кажем истината е неголяма.
Хари С. Труман
Един ден, когато стана по-смел мъж, ще й кажа тези неща и тогава ще я погледна в очите, ще й кажа, че я обичам и ще я помоля да бъде само моя. Но до този ден ние сме само приятели.
Чарли Хюстън
Стана невъзможно да се откажем от начинанието на разоръжаване, без да изоставим цялото голямо приключение за изграждане на колективна мирна система.
Артър Хендерсън
Беше време, когато немислимото стана осезаемо и наистина невъзможното се случи.
Арундати Рой
Животът е стан, тъкащ илюзия.
Вейчъл Линдзи
От Съединените американски щати се чуха гласове, от които стана ясно, че Америка иска мирна и обединена Европа като основа за взаимно сътрудничество.
Густав Щреземан
Копнежът за мир се корени в сърцата на всички хора. Но стремежът, който в момента стана толкова настоятелен, не може да претендира за такава амбиция като водеща към вечния мир или решаване на всички спорове между нациите.
Алва Мюрдал
Мисля, че причината хората да се занимават с науката по-малко сега, отколкото преди 50 години, е, че тя стана толкова сложна.
Джеймс Д. Уотсън
По различни причини винаги съм се чувствал аутсайдер. Не знам как да се класифицирам в икономиката. Аз съм самотник. Не обичам груповото мислене, което, ако не друго, стана по-важно в икономиката. Освен това голяма част от ценностите, които притежавам, не са основните ценности в професията.
Джеймс Хекман
Произхождам от семейство на бизнесмени, но имах идеята, че искам да стана артист.
Дик Бруна
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
17
Следваща