Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стан" - страница 2
Скоро стана ясно, че сме били на прага на откритието.
Хауърд Картър
Баща ми искаше, когато порасна, да стана бизнесмен, като него. Майка ми искаше, когато порасна, да отида на небето, като нея.
Брайън Молко
Под властта на свещениците нашата земя стана аскетична планета; мизерна бърлога, която се грижи за космоса, обитавана от недоволни и арогантни създания, отвратени от живота, отвратени от глобуса си като долина на сълзите и които в своята завист и омраза към красотата и радостта си нанесоха възможно най-много вреда.
Георг Брандес
В резултат на условията на Версайския договор офицерският корпус на старата армия стана част от тази класа, както и тази част от по-младото поколение, която в стара Германия щеше да стане офицери или държавни служители.
Густав Щреземан
По-добре да стана създание на нощта отколкото да бъда старец.
Джерард Уей
Не съм решил да стана офицер, за да започна военна кариера. Все още исках да бъда агроном и да работя в някое отдалечено кътче на Русия след войната. Не можех да предположа, че страната ми ще се промени, а аз ще го направя.
Александър Василевски
В крайна сметка със съжаление напуснах религиозния живот и след като се освободих от бремето на неуспехите и недостатъците, усетих как вярата ми в Бог тихо се изплъзва. Той никога не беше засягал живота ми, макар че бях направил всичко възможно, за да му позволя. Сега, когато вече не се чувствах толкова виновен и притеснен от него, той стана твърде отдалечен, за да стане реалност.
Карън Армстронг
Няма да стана никой, когото не искам да стана.
Кристен Бел
Бях озлобен от перспективата да стана безнадеждно хванат в нечия друга история.
Лайънъл Шрайвър
Господи, помогни ми да стана такъв човек, за какъвто ме мисли моето куче!
Януш Вишневски
След като започнах да се занимавам с благотворителност, моята роля на кинозвезда стана непоносима глупава.
Анджелина Джоли
Никога не съм планирал да правя екшън филми. Просто така стана.
Уесли Снайпс
Всичките ми приятели искаха да станат професионалисти, а аз казах, че искам да стана актьор.
Харисън Форд
Отначало беше вълнуващо, но когато разбрах, че няма да изчезне, стана страшно и клаустрофобично. Славата е странно нещо.
Шарън Стоун
Не обръщам внимание на това, колко награди имам. Просто излизам на пистата и се старая да я пробягам максимално страхотно. А ако говорите за целите ми - мечтая да стана един от легендите на световният спорт.
Юсейн Болт
Европа стана богата, защото експлоатираше Африка; и африканците знаят това.
Дезмънд Туту
Обичам аутсайдерите, техният живот и съзнание са спокойни, защото те не участват в нашия запрограмиран живот. Аз сам опитах да стана аутсайдер, но беше твърде късно. Още ги обичам и за това, че те имат много особен поглед върху живота.
Емир Кустурица
На 73 години съм. Роден съм в Йерусалим. Аз съм първият министър-председател на Израел, роден тук. Аз съм единственият бивш генерал, който стана премиер.
Ицхак Рабин
Пораждайки поглъщащи комикси и романи на ужасите и вдъхновен да стана писател заради романи, филми и комикси, аз винаги знаех, че ще напиша роман на ужаса.
Колсън Уайтхед
Много бих искал да стана автор на бестселъри.
Мануел Пуиг
През цял живот се чудех какъв ще стана, когато порасна. Тогава, преди около седем години, осъзнах, че никога няма да порасна - че израстването е непрекъснат процес.
Морган Скот Пек
Преди да стана писател, определено съм читател и когато чета мемоари, наистина искам да е истина.
Огастин Бъроуз
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
17
Следваща