Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стан" - страница 14
След като загубихме толкова много бащи, сянката, оставена от нашата къща, стана много по-голяма и по-дебела от сенките на съседните къщи. Сякаш тъгуваше, увита във воал от себе си. Другите къщи имаха тънки, приятни сенки, през лятото те бяха заменени от сенници или шапка. Нашите имаха дълбока сянка, която те взе със себе си като вода и ако не внимаваше, можеше да се удавиш в нея, струва ми се. Скоро се научих да различавам къщите по сянка. Тези със сенки като бездната бяха загубили любимите си хора.
Йоана Първулеску
Реших да стана най-големият любовник във Виена, най-великият конник в Австрия и най-великият икономист в света. Уви, за илюзиите на младостта: като конник никога не съм бил наистина първокласен.
Йозеф Алоиз Шумпетер
Вече има някой, когото много обичам. Просто никога не знаех колко, докато не стана твърде късно.
Карол Матюз
Говорихме много вечер. Най-вече аз питах, а той обясняваше. Мама казваше, че ме е пълнил с фалшиви истории, но това не е вярно. Той ми даде това, което беше НЕГОВА истина и неговата истина стана и моя истина. По-късно често си мислех, че нашата истина често е много по-вярна от тази, която възрастните могат да ни предложат.
Катарина фон Бредов
Ремингтън Тейт, кълна се в теб – кълна се – че когато успея да стана от това глупаво легло и да бягам отново, ти винаги, винаги ще бъдеш единственото нещо, към което ще бягам.
Кати Еванс
Както стана старата поговорка, проектът в Манхатън не беше построен за ден. Или това беше Рим? Нещо общо със Земята.
Алистър Рейнолдс
Светът направи салто мортале, и всичко, което се считаше за грях вчера, днес стана добродетел.
Катлийн Уиндзор
Бях сигурна, че искам да порасна или да стана ветеринарен лекар, или писателка. Всъщност работех за ветеринар по време на гимназията, правейки всичко - от почистване на клетките до подпомагане при операция.
Катрин Апългейт
Но истината беше, че след като я научиш, стана невъзможно да се отучи.
Катрин Макгий
Моето хакване беше свързано с това да стана най-добрият в заобикалянето на сигурността. Така че, когато бях беглец, работех като системен администратор, за да печеля пари. Не съм крал пари или съм използвал кредитни карти на други хора. Вършех работа от 9 до 5.
Кевин Митник
Някак си щях да стана шегаджия в класа, какъвто никога не съм бил в училище. Можеш да бъдеш различен на място, където никой не те познава, нали? Повече себе си, някак си или човекът, който бихте искали да бъдете.
Кейт Ебърлин
Единствената мечта, която някога съм имал, беше мечтата за самия Ню Йорк и за мен, от момента, в който пристигнах в този град, това беше достатъчно. Това стана най-добрият учител, който някога съм имал.
Кели Кътроун
Родителите ми категорически бяха против това, че аз да стана актриса. Те искаха аз да постъпя в университет.
Кери Мълиган
Моя нощен кошмар стана по-реален, от самата реалност.
Клаудия Грей
Модата стана социално демократична.
Ковадонга О'Шей
До известна степен Руанда стана жертва на преживяването в Сомалия.
Кофи Анан
Нямах намерение да се отдръпвам и да чакам неизвестното. Щях да се гмурна и да стана лечител на пълен работен ден.
Крис Кар
Изправен пред почти неизбежното заключение, че е продавал лимони, Найк премина в режим на приготвяне на лимонада. Джеф Пишота стана ръководител на строго секретен и на пръв поглед невъзможен проект: намиране на начин да спечелиш пари от бос крак.
Кристофър Макдугъл
Нямам търпение да минат годините на Джунг Юн, каза той с глух глас. Нямам търпение да порасна, когато ще разбера, дори и да не мога да простя. Нямам търпение да стана силен.
Кюн-сук Шин
Когато се научих да чета, исках да направя още нещо, освен да прочета книгата на дъщеря си със собствените си очи: да напиша прощално писмо до всеки човек в семейството, преди да стана такъв.
Кюн-сук Шин
От няколко години той изпитваше все по-голяма отвращение към автобусите; нуждата да влезе в тази тълпа от хора го накара да се почувства задушен. И тогава той стана бурен и агресивен.
Ларш Гюстафсон
Махмурлукът е ярка форма на отмъщение. Снощи моят апартамент стана място за малък, интровертен фестивал на шардоне. Меланхоличен хор от българи осигури забавлението чрез комплект слушалки, които се оказаха непоправимо заплетени под леглото. Част от мен току-що гледаше. Другата част отговаряше.
Лиз Йенсен
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
...
17
Следваща