Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стан" - страница 13
Отказах се от риболова в Англия. Стана прекалено претъпкано.
Джереми Уейд
Уилям стана и отиде до прозореца. Навън есенните полета лежаха приятно изпъстрени със стърнища и изпъстрени с яребици.
Джоана Тролъп
За съжаление дори стана така, че за учени смятат само онези, които изучават науката за възнаграждение.
Джовани Пико дела Мирандола
Не желая моето щастие напълно да зависи от друг човек. Не желая да стана играчка в ръцете на съдбата.
Джоджо Мойс
Той стана моя вселена и всичко, което не беше там, не значеше за мен нищо.
Джон Клилънд
Родителите ми притежаваха аптека в Будапеща, която ни осигури комфортен живот. Тъй като бях тяхното единствено дете, те искаха да стана фармацевт. Но моето собствено предпочитание би било да уча философия и математика.
Джон Харшани
С течение на времето той стана фен на чакането. Той обича да чака. Точен, той мрази препинателните, които го лишават с маниакалната си точност от невероятното удоволствие от онова празно пространство, в което не се случва нищо човешко, предвидимо, течение, в което всичко има веселата и неопределима миризма на бъдещето.
Джорджо Манганели
Стоя далеч от политиката, защото ако започна да мисля прекалено много за политика, вероятно... ще откажа да пиша детски книги и ще стана отново политически карикатурист.
Доктор Сюс
Аз нямам стремежи към това да доказвам нещо на някого, а доказвам на себе си, че мога да стана още по-добър и още по-силен с всяка тренировка.
Дуейн Джонсън
Ракът в мен стана осъзнаване на рака, който е навсякъде. Ракът на жестокостта, ракът на невниманието, ракът на алчността.
Ева Енслър
Притеснителното е липсата на анализ и размисъл. Вземете думата "тероризъм". Сега се превърна в синоним на антиамериканизъм, който от своя страна стана синоним на критичност към Съединените щати, което от своя страна стана синоним на това, че не е патриотичен. Това е неприемлива поредица от уравнения.
Едуард Саид
Тъй като царевицата стана важна за човешката храна в световен мащаб, съвременните селскостопански изследвания за отглеждане на царевица продължиха отглеждането на царевица, започнато преди хиляди години в Централноамериканските планински райони.
Елизабет Блекбърн
Всичко наоколо стана второстепенно, когато съзнанието се стесни до точката на светлината в тъмнината на мозъка.
Елизабет Джордж
Израснах, като чух, че ако не беше Ататюрк, баба ми щеше да бъде "покрит човек", който би разчитал на мъжа си за препитание. Вместо това тя отиде в интернат, написа дипломна работа за Балзак и стана учител.
Елиф Батуман
Изпитвах благодарност към Ататюрк, че родителите ми бяха толкова добре образовани, че не бяха задържани от суеверия или религия, че бяха истински учени, които ме научиха да чета, когато бях на три и никога не се съмнявах, че мога да стана писател.
Елиф Батуман
Семейството ми е много феминистично и смятат, че ислямът не е супер феминистка религия, за която знам, че хората могат да спорят. Но това е - така или иначе съм възпитана, така че би било странно за мен изведнъж просто да стана и да започна да нося забрадка.
Елиф Батуман
Не съм филмова звезда и не искам да стана филмова звезда.
Еманюел Макрон
Искам да стана президент на всички хора на Франция - президент на патриотите пред заплахата от националистите.
Еманюел Макрон
Няма значение кой е виновен, най-вероятно никой. Обичахме се, но вече не можехме да се понасяме. Ето какво се случи с нашата любов: като цяло ние си давахме повече добро, отколкото лошо, но това малко лошо стана нетърпимо.
Жан-Филип Тусен
Исках да стана бизнесдама откакто се помня и по-конкретно истинската ми страст бяха недвижимите имоти.
Иванка Тръмп
Исках да се дистанцирам от онези трупове с пастообразни лица в костюми, които видях в реклами на авиокомпании. Ако щях да стана бизнесмен, щях да го направя при свои условия.
Ивон Шуинар
Стана тихо, топло и уютно, като във вулкан.
Инокентий Смоктуновски
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
17
Следваща