Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стан" - страница 12
Мога да умра при всякакви обстоятелства - не можете да се присъедините към нищо в нашия свят. Но едно знам със сигурност: никога няма да стана предател на родината!
Юрий Долд-Михайлик
Винаги ми е харесвало в цирка и така обожавах клоуните, че мечтаех, както и много деца, да стана като тях.
Юрий Никулин
Внезапно му стана тясно в познатият свят.
Адриана Триджиани
Бил съм женен два пъти. Моят последен брак се срина през 1968 година. Причината за развода стана неизпълнено обещание. Разберете, аз обещах, че през следващата година ще работя не толкова много. Но понеже при мен възникнаха проблеми с данъчната служба, ми се наложи да работя толкова, колкото и преди, за да се разплатя с държавата.
Би Би Кинг
Откакто Барак Обама стана президент, основната политика на правителството на САЩ спрямо Русия беше политика на умиротворяване.
Бил Браудър
Когато стигнете до края, Бог ще каже: "Браво" или "Какво стана с това?"
Бил Хайбълс
Реших да стана хирург с име Бърни, който пише книги и изнася семинари, за да научи хората на това, което е научил и все още учи как да се справят с житейските трудности.
Бърни С. Сийгъл
Ако съм спечелил пари от музика, никога не ми е било цел да го правя. Не го направих, за да стана известен.
Вангелис
Той строеше пясъчен замък в продължение на тридесет и пет години, след което стана по-мъдър и започна да строи въздушен замък.
Василий Головачев
Бях социално изолиран като дете. Имах приятели, но не бях много добър в спорта и такива неща, така че ми стана доста удобно да бъда сам, да изследвам. Светът беше моята частна детска площадка и в него бях върховен. Дарвин, Фарадей, Хъксли и други велики учени бяха моите спътници.
Вилаянур Рамачандран
И каквото и да правя, ще стана завинаги това, което съм направила.
Вислава Шимборска
Чувстваше се добре под земята. Легна на мекото легло, свит в топла, пухкава топка. Сърцето му биеше все по-малко, все по-тихо. Дишането стана слабо, слабо.
Виталий Бианки
Когато бях дете, мечтаех да стана футболист. Но видимо, аз се опитвах да взема топката с някои неспортсменски начини. Затова и станах боксьор.
Виталий Кличко
Любовта стана похвално надеждна - любовта беше яйца, любовта беше шунка, любовта беше сутрешният вестник.
Греъм Мур
В един миг ни стана ясно, че почти - но не съвсем - съвършената еднородност на настъпващите колони, хаотично разтварящи се в сблъсъка на фронтовете, се реформира, след като той се бие в далеч по-съвършена форма: както напълно точната, напълно неразличими редове кръстове в гробищата на героите, където линиите се разстилаха в широка перспектива, движейки се в резервната си монотонност, изрязани под прав ъгъл и нарязани на блокове, така че най-накрая беше постигнат абсолютен ред.
Грегор фон Рецори
Именно страхливостта направи моето минало твърде светско. Исках да стана страдалец и да живея ярък живот.
Дадзай Осаму
Първите десет години, след като излязох от аспирантура, учих успех. Прочетох всяка книга, до която стигнах, и взех всяко обучение, което намерих, и това ми позволи да стана експерт в тази област. Научих се как да създам високо самочувствие и успех в собствения си живот и в живота на другите.
Джак Канфийлд
Никога не съм искал да свиря на китара, когато бях по-малък. Исках да стана барабанист, защото всички свирят на китара и не исках да правя това, което всички останали искаха.
Джак Уайт
Лъжата стана част от живота ми. Излъгах, ако трябваше да излъжа, за да взема нещо или да изляза от нещо.
Джеймс Фрей
Успяхме да се насладим на нашата визия за живота: красотата на живота стана без значение за неговия смисъл.
Джеймс Хилман
Кога мобилният телефон стана лиценз за грубост? И защо трябва да бъда подложен на личните ви разговори?
Джен Ланкастър
- Какво стана? - пита тя. - Момчета. Идиоти. Хора.
Дженифър Нивън
Предишна
1
...
11
12
(Текуща)
13
...
17
Следваща