Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стан" - страница 11
Плаках, докато тялото ми стана напълно обезводнено.
Сю Таунсенд
Беше странно: когато сведеш дори една прохождаща любовна връзка до най-важното - аз я обичах, тя може би ме обичаше, бях глупав, страдах - това стана празно и банално, безсмислено за всеки друг. В крайна сметка това са само моментите, които имаме, целувката на дланта, съвместното учудване на набраздената текстура на ствола на ела или на безкрайността на песъчинките в дюна. Само моментите.
Сюзън Вриланд
Така че сме изправени пред последните си часове... и всичко, което някога беше сигурно, стана несигурно. С изключение на поражението. Това, както винаги, е краят на всички наши истории.
Тад Уилямс
Ще стана най-великият, защото всички пътници трябва да могат да се адаптират. Това качество, адаптивността, е от съществено значение за този начин на живот. Не много боксьори го имат, но мога да се адаптирам преди битка към противника, по време на битката, ако е необходимо.
Тайсън Фюри
Наистина съм развълнуван за бъдещите си планове, тъй като правя нещата по различен начин и в момента тренирам като троянец в преследване да стана световен шампион в тежка категория.
Тайсън Фюри
За мен това е да бъда звезда, да бъда суперзвезда и не просто да спечеля световна титла, но да стана най-добрият британски боец, който тази страна някога е имала. Това съм аз и това възнамерявам да правя.
Тайсън Фюри
Никога не съм се чувствал принуден да създавам повече истории, но работата с хора стана наистина утежняваща.
Такър Макс
Мисля, че голямата трагедия на Кубинската революция беше, че тя стана зависима от Съветския съюз и стана зависима от Съветския съюз при един много реакционен бюрократичен режим, воден от Леонид Брежнев.
Тарик Али
Мислех, че ще порасна и ще стана дипломат и ще преговарям за ядрени оръжия.
Тимъти Снайдър
Помага да знаете от много ранна възраст какво искате да правите. От петгодишна възраст исках да стана писател, въпреки че дори не можех да чета. Това беше главно защото смятах баща си за писател.
Том Улф
Не исках да стана актьор. Тъкмо стигнах до там, че трябваше да взема такова решение, иначе щях да гладувам.
Том Харди
Апокалипсисът стана банален, набор от статистически рискови параметри за съществуването на всеки.
Антъни Гидънс
Сякаш Саймън ми стана нощна светлина; дори когато не беше с мен, той озаряваше света, така че вече не се страхувах от него.
Триша Рейбърн
Самата повърхност на Земята е огромен стан, върху който слънцето тъче тъканта на съществуването.
Уейд Дейвис
Къщата беше тиха и светът беше спокоен. Читателят стана книгата.
Уолъс Стивънс
Обичам предизвикателствата и опитът да стана първият човек, преодолял скоростта на звука при свободно падане, е предизвикателство като никое друго.
Феликс Баумгартнер
Мавриций и Лорънс представляват два различни типа военни светии. Мавриций стана такъв заради мъченическата си смърт. Лаврентий всъщност дължи славата си на случая - битката на река Лех се е състояла в деня на честването му.
Франко Кардини
Моят най-заклет и загадъчен враг сега стана моят постоянен мрачен спътник.
Франсеск Миралес
Желанието да стана по-добър ме изгаряше отвътре.
Хелмут Нютън
Една от първите ми мечти, когато бях дете, беше да стана художник.
Хидео Коджима
Докато хората укрепваха мускулите на силата на волята си в една част от живота си - във фитнес залата или в програма за управление на парите - тази сила се преливаше в това, което ядяха или колко усърдно работят. След като силата на волята стана по-силна, тя засегна всичко.
Чарлс Дюиг
В Англия е невъзможно да бъдеш велик и благовъзпитан едновременно. Аз например, никога няма да стана велик.
Чарлз Пърси Сноу
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
17
Следваща