Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стан"
Всеки път, когато стана щастлив, в мен винаги възниква ужасно чувство.
Роман Полански
Аз не искам да стана някаква си там звезда, аз искам да стана легенда.
Фреди Меркюри
Е, знаете ли, аз бях човек преди да стана бизнесмен.
Джордж Сорос
Надявам се никога да не остаря достатъчно, за да стана религиозен.
Ингмар Бергман
Има повече егоизъм и по-малко принципи сред членовете на Конгреса, отколкото имах представа, преди да стана президент на САЩ.
Джеймс Полк
Не бях сам и затова да не ме объркат, бях принуден да стана оригинален.
Йозеф Хайдн
Ако имах толкова грижи, колкото при жените, аз не бих могъл да стана физик.
Лев Ландау
Още когато реших да стана певица, майка ми ме предупреди, че ще бъда много самотна. Като цяло ние всички сме самотни. Самотата идва с живота.
Уитни Хюстън
Получавам писма: "Помогнете ми да стана актьор". Отговарям "Бог помага!"
Фаина Раневска
Когато бях на пет, мама винаги ми казваше, че щастието е ключът към живота. Когато тръгнах на училище, ме попитаха какъв искам да стана, когато порасна. Аз отговорих "щастлив". Те ми казаха, че не разбирам задачата, а аз им казах, че те не разбират живота.
Джон Ленън
Боже, позволи ми да стана добродетелен човек, но не добродетелна жена!
Нинон дьо Ланкло
Аз дадох живота си, за да стана тази личност, която съм сега! Заслужаваше ли си да платя тази цена?
Ричард Бах
Човекът престана да бъде роб на човека и стана роб на вещите.
Фридрих Енгелс
Този човек, когото ти обичаш в мене, естествено е по-добър от мене – аз не съм такъв. Но ти ме обичай и аз ще се постарая да стана по-добър от себе си.
Михаил Пришвин
Винаги чувствах, че не съществувам; единствената възможност за мен беше да бъда някой друг. Затова исках да стана актриса.
Мерилин Монро
Не възнамерявах да стана актьор.
Антъни Куин
Душата съдържа малко тайни и копнежи, които не могат да бъдат разумно обсъдени, анализирани и анкетирани. Самотата, самото състояние, което поддържаше индивида срещу и извън неговото общество, стана технически невъзможна. Логическият и лингвистичният анализ показват, че старите метафизични проблеми са илюзорни проблеми; търсенето на "смисъла" на нещата може да бъде преформулирано като търсене на значението на думите, а установената вселена от дискурс и поведение може да предостави напълно адекватни критерии за отговора.
Херберт Маркузе
Петнадесет години преди да стана екранен актьор, бях в театъра. Голяма част от работата ми беше комедия, която обичах да правя. По-трудно е.
Бен Кингсли
Ако не се бях осмелил да стана стенд-ъп комик, то щях да седя вкъщи днес и да работя над Леонардо Ди Капровия образ.
Джим Кери
Бих искал да полудея при едно условие, а именно, че ще стана щастлив луд, жизнерадостен и винаги в добро настроение, без никакви неприятности и мании, безсмислено смях от сутрин до вечер.
Емил Чоран
Аз не съм това, което се случва с мен, а това, което съм решил да стана.
Карл Густав Юнг
Много рано в моя живот всичко стана твърде късно.
Маргьорит Дюрас
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
17
Следваща