Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Усещане" - страница 5
Ако искате да сте добър модел, опитайте се да разкажете история във снимката и да дадете на човек усещане за чувство.
Стефани Корнелиусен
Предполагам, че наистина имам една смущаваща страст - искам да знам какво е усещането да те е грижа страстно за нещо.
Сюзън Орлийн
Усещането за успех е вътрешно, а не външно.
Тамара Тейлър
Американците могат да приемат, че американската мечта няма да им се получи; сърцераздирателното за толкова много е усещането, че децата им ще имат още по-лошо.
Тимъти Снайдър
Като романист, къде отивате, за да се докоснете до спомените, впечатленията и усещанията? Според моя опит това обикновено е ранният ви живот, преди да започнете да мислите за себе си като писател, защото по някакъв начин тези преживявания са неподправени.
Уилям Бойд
Колко красива е мъката, когато е облечена от девствена невинност! това прави усещането при другите да изглежда деформирано.
Уилям Давенант
Колониализмът породи вродена арогантност, но когато предприемете такъв вид имперско приключение, тази арогантност отстъпва на усещането за приспособимост. Гордеете се с вашата откритост.
Уоле Шоинка
Усещането ми за мениджърски бонуси е, че всеки кандидат за главен изпълнителен пост, който дори повдигне въпроса за бонусите, трябва да бъде уволнен незабавно.
Хенри Минцбърг
Когато сте дете, имате чувството за учудване и цялост и силно усещане за собствената си идентичност.
Хюго Уивинг
Не обичам да чета. Когато застана зад книгата, не ме напуска усещането, че в тази минута изпускам нещо важно в реалния живот.
Адам Сандлър
Има неща, които стоят над разбирането на най-умният човек и за които човешкият език, ограничен до човешките идеи и усещания, няма абсолютно никакви изражение.
Алан Кардек
За нас е важно да осъзнаем факта, че имаме нужда, тъй като с това осъзнаване идва и усещането, че не бихме могли да имаме нужда, ако нямаше нещо, което да отговори на нуждите.
Гай Финли
Живеем в култура, в която всичко е създадено за нашия комфорт или забавление, но нищо не задоволява. В основата си ние оставаме ненаситни, постоянно в търсене на нови стоки и приятни усещания, които да запълнят празнотата.
Даниел Пинчбек
Но понякога и вие изпитвате това малко усещане за знание, това размито, разяждащо усещане, че някой ще се превърне във важно нещо в живота ви. Просто знаете, че техният живот ще бъде живот, в който ще влезете и ще станете част от него.
Деб Калети
Има нещо за аромата на свежи книги, което е напълно опияняващо. Нова книга има определен чист, свеж мирис, пълен с обещание, който е трудно да се определи. Подобно на аромата и усещането за току-що прано спални бельо в момента, в който плъзнете краката си между тях.
Дебра Гинсбърг
Религията дава усещане за сигурност. Създава ви чувство, че имате правилните отговори на наистина големи въпроси и че сте разбрали истината.
Джеймс Хекман
Цялата техника няма значение... само ако усещането е правилно.
Джон Колтрейн
Любов - но не и брак. Брак означава легло с четири стойки и татко и майка между единадесет и дванадесет. Любовта е стремеж: прозрачност, цвят, светлина, усещане за нереалното. Но съпруга - вие знаете всичко за нея - кой беше баща й, коя беше майка й, какво мисли за вас и нейното мнение за съседите по пътя. Къде тогава е мечтата?
Джордж Мур
Оказва се, че не мога да се освободя от усещането, че човешките същества са някак специални и че моментният човешки опит съдържа определена неизмерима същност. Все още подозирам, че има нещо твърде странно, твърде парадоксално или твърде междуличностно, за да бъде имитирано или пресъздадено от живота на машината.
Дъглас Рушкоф
Детето и големият артист - те сами получават усещането свежо, както беше в началото на света.
Едит Ситуел
Аз не съм длъжен на никого нищо да доказвам. Отлично усещане.
Едуард Нортън
Нищо не е толкова вкусно, колкото усещането да си слаб.
Елизабет Бърг
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
17
Следваща