Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Усещане" - страница 3
Толкова много време минава, преди да започнеш да вярваш достатъчно силно в това, което чувстваш, най-малко за да разбереш какво е усещането.
Уилям Бътлър Йейтс
Усещането за историческа приемственост и чувството за философска правота обаче не могат да бъдат компрометирани.
Хърбърт Рийд
Обичам страшно много усещането за близост на семейството и не бих го заменил за нищо.
Бари Гиб
Имаш странно усещане, когато ще напуснеш място, казах му, сякаш не само ще липсваш на хората, които обичаш, но ще ти липсва и човекът, който си сега по това време и това място, защото никога повече няма да бъдеш такъв.
Азар Нафизи
Исках да бъда пилот. Обичах да летя и обичах цялата технология и оборудването и усещането за приключения, които идваха с него. Мисля, че това усещане все още прелива във всичко, което правя днес.
Греъм Браун
Рядко получавате удовлетворение, седнали на лек стол. Ако от друга страна работите в градина и тя дава красиви домати, това е добро усещане.
Дан Бютнер
Интернет е добър заради това, че е съумял да събере огромно количество хора на едно място. Но той не може да им даде усещане за единство.
Дейвид Линч
Четенето на поезия ми дава усещане за спокойствие, благополучие и любов към човечеството - същите неща, които по-гъвкавите жени получават от йога.
Джей Кортни Съливан
Харесвам аристокрацията. Харесвам красотата на аристокрацията. Харесвам йерархичното усещане.
Джеймс Солтър
Наистина не ми харесва усещането, че имам чувства.
Джеф Линдзи
Не е нужно да сте математик, за да имате усещане за числата.
Джон Наш
Имам впечатлението, че новото поколение млади хора излизат на сцената с усещане за "прародителство" и с повече мъдрост, отколкото беше очевидно преди.
Джонас Солк
След период на щастие, радостно вълнение и усещане за пълнота в живота неизбежно идва от възприемането на достигнатото и отпускането и възниква безпокойство, неудовлетвореност и желание за още повече.
Ейбрахам Маслоу
Удоволствието, което получаваме от извършване на услуги, отчасти е в усещането, което ни дава, че ние не сме напълно безполезни.
Ерик Хофер
Пеенето е просто усещане за музика.
Кари Ъндърууд
Гледайки хората, ангелите плачат, защото не им е достъпно това, което е достъпно на нас: усещането за момента.
Карлос Сантана
Светът е само сбор от настоящи, минали и възможни усещания; аферата на науката е да ги анализира и координира, като отделя случайното им от постоянните им отношения.
Алфред Бине
Има нещо толкова универсално в това усещане, начинът, по който бягането обединява двата ни най-първични импулса: страх и удоволствие. Бягаме, когато сме уплашени, бягаме, когато сме в екстаз, бягаме от проблемите си и тичаме наоколо, за да се забавляваме.
Кристофър Макдугъл
Старите книги оказват странно очарование за мен – миризмата им, усещането им, историята им; чудейки се кой може да ги е притежавал, как са живели, какво чувстват.
Лорън Уилиг
Една градина трябва да съчетава поетичното и мистериозно с усещане за спокойствие и радост.
Луис Бараган
Никога не съм бил особено пристрастен към играта си и все повече и повече намирам, че работя, за да живея живота, който искам да живея. Актьори като Ал Пачино живеят за играта. Не съм съвсем сигурен, но у мене има някаква безпристрастност – усещането за липса на всякакво значение на това, което правя, е много здравословно.
Джеръми Айрънс
Това, което ме мотивира в този момент, са идеи отпреди 10, 20 или 30 години и усещането, че тези идеи може да бъдат изгубени, ако не ги ускоря още малко.
Беноа Манделброт
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
17
Следваща