Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Усещане" - страница 12
Чувам много "Аз съм писател благодарение на теб". Не е лошо усещане, но се прокрадва към вас. Вие не го питате.
Франк Перети
Въздухът се чувстваше като целувка по кожата ви и в атмосферата имаше усещане за очакване, почти сякаш усещате как растенията растат и цветята цъфтят.
Араминта Хол
Основната черта, която трябва да търсите във вашата сродна душа, е усещането за разпознаване, усещането "аз съм у дома".
Ариел Форд
Има някои вечни моменти в живота, които нямат нито продължителност, нито форма, нито определение. Това е просто усещане, просто разтърсване от живота.
Халиде Едип Адървар
Сигурен съм, че някои хора може да се обидят от това, но това е моето усещане за шоубизнеса. Не всичко опира до чист талант. Има определени хора, които командват сцената, защото изглеждат добре, като мен.
Хауърд Стърн
Жените имат по-добро усещане за цвят и по-добра цветова памет. Те са по-склонни да забележат, когато нещо не съвпада; по-вероятно е да забележат какво носите.
Хелън Фишер
... самотата понякога е толкова забавна. Защото, ако мислите внимателно в себе си, понякога има измамно усещане, че във вас стои някакъв външен човек.
Хенрик Понтопидан
Удивителната чистота на болката, как тя няма да бъде смесена с никое друго усещане.
Чарлз Бакстър
Емоциите трябва да бъдат призовани, за да дадат усещане на мисълта, така че тя да приеме форма.
Чарлз Ханел
Бях забравил: това е усещането да живееш във времето. Заклащането напред, усещането за падане от скала в тъмнината и след това внезапно приземяване, изненадано, объркано и след това започване на целия процес отново в следващия момент, правейки това отново и отново, попадайки във всеки момент от времето и след това изкачване обратно само за да повторите процеса.
Чарлс Ю
Видях нещата, преди да се случат, и това много ме уплаши. Предчувствията винаги ще бъдат придружени от груби и болезнени физически усещания.
Шари Арисон
Много въздух в стаята, високи тавани дават усещане за свобода, вдъхновяват творчески импулси. Когато работите върху голяма картина, ниският таван не е от полза.
Шимада Соджи
Да видиш работата си в печат е вълнуващо, особено когато си млад. Това е усещането, че имаш някакъв ефект върху света извън непосредствения си квартал.
Шон Тан
Омразата е важна част от живота. Мъдрият човек, който е загубил усещането за омраза, е узрял за безплодие и смърт.
Юлиус Евола
Ако продължим напред, започваме да чувстваме неясно, изтръпващо усещане за това кой или какво сме всъщност. Това е силно чувство, достатъчно силно, за да ни накара да се върнем за още, отново и отново.
Адхарананд Фин
Преобладаващата естетика над етиката. Фантастично усещане за красота. Това е основната ни слабост.
Бепе Севернини
Лицата, на които липсва емоционална осъзнатост, са в състояние с практиката да свържат своите физически усещания с психологически събития. Тогава те могат бавно да се свържат отново със себе си.
Бесел ван дер Колк
...звучеше много добре и в същото време много лъжливо, така че да имаш усещането, че дори и да е истина, той докосваше само най-високите точки и може би малко ги разкрасява.
Бил Пронзини
Свободната воля е усещането да направите избор. Усещането е истинско, но изборът изглежда илюзорно. Законите на физиката определят бъдещето.
Брайън Грийн
Пеенето на глас ви оставя усещане за лекота и задоволство.
Брайън Иноу
Това надмина страха от смъртта. Смъртта би била милост, ако накара усещането да спре, неконтролируемата паника се смесва с умопомрачителната сигурност на нещо зловещо, приближаващо се, нещо, което няма нужда да бърза, нещо, което не би могло да го остави да умре. Страхът беше осезаем, задушаващ, неустоим.
Брандън Мъл
Усещането, че моят свят е стабилен и неподвижен, че промяната никога няма да дойде и че всичко ще продължи непрекъснато, както е, е естеството на всяка заблуда.
Бренда Шошана
Предишна
1
...
11
12
(Текуща)
13
...
17
Следваща