Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Врата" - страница 5
Жените започнаха да разбират, че ако аз мина през някоя врата, проправям път през нея на всички.
Даян Файнстейн
Ако нещо не се получава през вратата, опитайте през прозореца.
Катрин Деньов
Поеми риска да помислиш само – много повече щастие, истина, красота и мъдрост ще дойдат пред вратата ти.
Кристофър Хитчънс
Прошката е да отключите вратата, за да освободите някого и да осъзнаете, че сте затворникът!
Макс Лукадо
Когато една хубава жена влезе през вратата, здравият разум изчезва през прозореца.
Маргарет Атууд
Наистина аз понякога затварям вратата си и се предавам на книга, но само защото мога отново да отворя вратата и да видя човешко лице да ме гледа.
Мартин Бубер
Само чрез вашия съзнателен ум можете да достигнете до подсъзнанието. Вашият съзнателен ум е портиерът на вратата, пазачът на портата. За съзнанието е, че подсъзнанието търси всички свои впечатления.
Робърт Колиър
В семейството всички трябва да застанат един зад друг, в противен случай бедата ще почука на вратата.
Томас Ман
Добрите дрехи отварят всички врати.
Томас Фулър
Когато сте в семейството... имате повече права, отколкото когато искате да се присъедините и почукате на вратата.
Жак Ширак
Интернет отваря толкова много врати. Това е феноменален инструмент за образование, но и начин хората да бъдат страшни и опасни. Живеем в свят, в който можем да бъдем хакнати и изложени.
Крисчън Слейтър
По-лесно е да покажеш на човека вратата, отколкото изхода.
Веслав Брудзински
В живота ми влизат тези, които искат! Който иска - си отива! Но има общи правила за всички гости: Влизайки - изтривайте краката си, Излизайки - затваряйте вратата след себе си!
Харуки Мураками
Шаманизмът е път на знанието, а не на вярата и това знание не може да дойде от мен или някой друг в тази реалност. За да придобиете това знание, включително знанието за реалността на духовете, е необходимо да преминете през вратата на шамана и да придобиете емпирични доказателства.
Майкъл Харнър
Има две правила, които следвам: завийте наляво, ако от теб очакват, че ти ще завиеш надясно; влез във всяка врата, в която е забранено да влизаш.
Малкълм Макларън
Забравете за секса. Просто играйте първо. Танцувайте, пейте, четете си, дишайте заедно - общувайте. Не разчитайте, че сексът е вратата към интимността. Обратното е: първо развийте умения за интимност. След това правете любов, за да им се насладите.
Марго Ананд
Когато Бог затвори една врата, той ударя друга в лицето ви.
Мариан Кийс
В игрите на дами и крале оставяме мечтите си пред вратата и се задоволяваме с това, което имаме. Понякога, ако имаме късмет, все пак успяваме да имаме добър живот.
Мелина Маркета
Онези артисти, които казват, че по някакъв начин терапията или анализът ще осуети тяхната креативност, са напълно погрешно информирани. Абсолютно обратното: отваря затворени врати.
Пол Шрейдър
Ел Ей е чудесно място за писане, защото имате много място. Имам голям офис вкъщи, мога да оставя вратите отворени. Цветята цъфтят през цялата година. Но не е бляскаво по всички правилни начини.
Рейчъл Къшнър
Често ние дълго бием главата си в стената, когато бихме могли спокойно да влезем през вратата.
Ринго Стар
Един от най-добрите механизми за справяне в живота е да знаеш разликата между неудобство и проблем. Ако си счупиш врата, ако нямаш какво да ядеш, ако къщата ти гори - значи имаш проблем. Всичко останало е неудобство. Животът е неудобен. Животът е бучка. Буца в овесената каша, буца в гърлото и буца в гърдата не са един и същи вид бучка. Човек трябва да научи разликата.
Робърт Фулам
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
18
Следваща